2777
2789

من گاهی یادم میره حتی ب خانواده خودم زنگ بزنم علاقه ایی ب تلفنی صحبت کردن ندارم الانم ۳ روزه منو ول کرده با خانوادش رفتن مشهد خودش زنگ نمیزنه بگه بارداری مردی یا زنده ایی الان پیام داده خانوادتو بلاک کردم چرا ب پدرم زنگ نزدی خودش اون روز رفتنی منو جلو در پیاده کرد گازشو گرفت نیومد حتی با خانوادم خدافظی کنه  منم گفتم نتیجه رفتار خودته  برگشته میگه من دیرم شده بود منم گفتم منم یادم میره والا بیکار نیستم شما برین خوش گذرونی منم روزی ۲۰۰ باز زنگ بزنم حال شمارو بپرسم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو گذاشته با خانواده رفته؟

ببخشید اگه اونا خانوادشون پس شما چیش هستین؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

والا خانواده شوهر منم توقع دارن تن تن زنگ بزنم بهشون

ولی وقتی تو هفته سه چهار بار میبینمشون حس خوبی ب تلفنی حرف زدن ندارم دیگه

ب شوهرمم گفتم گفته نیاز نیس زنگ بزنی

مردی ک شعور نداشته باشه ب درد زندگی نمیخوره

تورو گذاشته با خانواده رفته؟ ببخشید اگه اونا خانوادشون پس شما چیش هستین؟

امروز تو یه تاپیک دیدم ی خانمی میگفت شوهر جزو خانواده حساب نمیشه فقط با ی امضا بهم وصلیم

با این صحبتا شاید اقایون هم همچنین عقیده ای دارن🥲

امروز تو یه تاپیک دیدم ی خانمی میگفت شوهر جزو خانواده حساب نمیشه فقط با ی امضا بهم وصلیم با این ...

وا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

300 بار زنگ بزن

جدی میگم

دوستم شوهرش هی میگفت چرا زنگ به خانوادم نمیزنی حال و احوال نمیگنی؟

اونم گفت باشه هر ثانیه زنگ میزد دیکه جوابش رو نمیدادن اینم باز زنگ میزد 

دیگه دید جواب نمیدن خودش هم راحت شد زنگ نزد شوهرش گفت چرا

زنگ زد جلوش بهشون و جواب ندادن گفت من میزنم ایما جواب نمیدن دیکه کاریش نداشت

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
بخداااا ی همچین ادمای مذخرفی داریم 

بعضیا درکی از زندگی ندارن،زن و مرد هم نداره،باید دید هدفشون از ازدواج چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا درسته اتفاقا ی خانوم دیگه هم جواب خوبی داد بهش گفت شما با یه امضا وصلین ولی ما جونمون بهم وص ...

باید میگفتین، خانواده خودتم، خانواده حساب نمیشن،آخه بابا و مامانت با یه امضا وصلن، پس شمایی هم وجود نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون نفهمه..کنار خانواده اش هم هست ممکنه یادش بدن

تو این مواقع سیاست داشته باش لااقل یه بار زنگ میزدی به خانواده شوهرت..روزی در حد چند دقیقه زنگ میزدی به خودش..

تو بزرگواری خودتو نشون میدادی..

نباید جوری رفتار کنید که خانواده شوهرتون بفهمه بینتون کدورتی هست و از اب گل الود ماهی بگیره..

میتونستی همون روز اول زنگ بزنی به شوهرت بپرسی رسیدن یا نه و.. بعد بگی عزیزم تلفنی به پدرم زنگ بزن و خداحافظی کن و بگو عجله داشتی نتونستی حضوری خداحافظی کنی.. هم ابروداری میکردی پیش خانواده خودت به خاطر اینکه طرف بابای بچه ات هست.. هم به خانواده شوهرت نشون نمیدادی که ناراحتی و سوژه داغ دستشون نمیدادی..

بچه بازی تو دوران دوستی عیبی نداره.. ولی بعد ازدواج ادم باید پخته رفتار کنه و صرفا به اعتبار رفتار غلط کسی ..راه تلافی رو پیش نمیگیره..

اون نفهمه..کنار خانواده اش هم هست ممکنه یادش بدن تو این مواقع سیاست داشته باش لااقل یه بار زنگ میزد ...

تاپیک های قبلشون رو بخونین متوجه میشید،که خانواده شوهرش جون به لبش کردن،هرچی شوهرش داره میگیرن 

الآنم برا ایشون ماشین دراومده خانواده شوهرش با شوهرش رفتن تحویل بگیرن بردارن برا خودشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40