2777
2789
اگ اقدامی نیستی باید بگم حتی اگ بخوای هم نمیتونی درک کنی 💔🖤خستم حسرت بچه کمه با نگاه ادمایی ک فک م ...

عزیزم من مشکل سقط مکرر دارم بچه هام نمیمونن تیکه پاره هاشون با چشام میبینم 🥲

در انتظار ارامش . .♡
الان فقط چشم پسرم😔😔۳ماهه به دنیا اومده فقط قی میشه ۴بار بردیم دکتر اما خوب نمیشه! همسرمم میگه تو ح ...

عزیزم اصلاااااا نگران نباش منم دوقلوها ک دنیا اومدن اینجور بودن

یکیشون یازده ماهگی خوب شد 

اون یکی ظاهرا چند روزه انگار خوب شده هنوز شک دارم 

الان سیزده ماهشونه 

اگه میتونی چشمو آروم ماساژ بده خیلی خوبه 

نگران نباش معمولا تا نه ماهگی باز میشه مجرای اشکیشون 

اگرم باز نشه تا یک سالگی یا نهاااایت یکسال و نیم جا دارن 

ولی بیشتر از یک سال دیگه ببر نظر دکتر رو بپرس شاید بگه باید میل بزنن 

اما من بت قول میدم مجراش باز میشه 

بچه های من انقد قی داشتن ک دیگه پوست پشت چشم یکیشون ملتهب شده بود 

وقتی سرما می‌خورند چشموشون بعد چند روز انقد ملتهب میشد ک نگو یبار چشم یکیشون خیلی ملتهب بود فهمیدم چشمش پره . ماساژ دادم مثل خمیر دندون ازش چرک میوم. بیرون . سه تا دستمال کثیف شد 

من مطمئنم چشم کوچولو خودش تا یکی دو ماه دیگه درست میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه ازدواج های امروزی هفتگی شده طرف یه هفته نشده میره طلاق میگیره بیشتر بدبختی ها هم از خیانت ...

تعهد نیست تو زندگیا متاسفانه.  گاها طرف اگر پاشو کج میذاره یه سری مسائل باعث میشه ولی کسی که خیانت رو تکرار میکنه و عین خیالش هم نیست معذرت میخوام خیلی بی وجود و بی شرفه وقتی این مدلی دوست داره چرا ازدواج میکنه اصلا؟؟ 

عزیزم اصلاااااا نگران نباش منم دوقلوها ک دنیا اومدن اینجور بودن یکیشون یازده ماهگی خوب شد  او ...

بخدا هرروز ماساژ میدم

قطره پماد اما هیچ کدوم تاثیر نداره جوری شده از چشمش دیگه اب هم میاد

۱۴۰۴/۷/۱۸

سلام و وقت بخیر همه اینا درست ولی نمیشه دست رو دست گذاشت

به چه قيمتي بخاطر حرف مردم بخاطر چشمو هم چشمي بخاطر اينكه فلاني به ظاهر خوشه منم خوش باشم اي خداااا مسئوليت سخته مخصوصا مسئوليت ما خانمها بايد با حوصله باشي احساسي باشي حواست به همه چي باشه تاريخ تولدو ازدواجو اينا يادت باشه ذهنت اكتيو باشه سورپرايز كردن بلد باشي طلا خريدن بلد باشي ناز زنو بكشي تو كار خونه كمك كني بچه مياد كمك همسرت كني ازدواج كردي چشمتو رو بقيه ببندي زندگيتو بسازي فكرت فقط همسرت بچم زندگيم فقط بيشرفت ....الانم اگه خونه داري ماشين داري حساب بانگيت پر هست اگرم شغل ازاد داري مغازه از خودت داري بسم الله به مادرت به بزرگترت مطرح كن خانوما همجنسشونو بهتر ميشناسن مطمعن باش بهترين گزينه رو برات انتخاب ميكنن اگه تو كارت تو زندگيت ادم مسئوليت پذيري هستي بسم الله

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اگ اقدامی نیستی باید بگم حتی اگ بخوای هم نمیتونی درک کنی 💔🖤خستم حسرت بچه کمه با نگاه ادمایی ک فک م ...

من با مغز استخوانم فهمیدمت 

گریه هایی که تو پریودی آدم می کنه بعد حس بدبختا رو داره بعد عصبی میشه 

قبل پری هم همش التماس و خواهش و نذر و ...که این ماه باردار باشی

ولی در نهایت هیچی 

عزیزم از خدا می خوام به تو بده 

تعهد نیست تو زندگیا متاسفانه.  گاها طرف اگر پاشو کج میذاره یه سری مسائل باعث میشه ولی کسی که خی ...

بعضی ها دست خودشون نیست

ذاتشون کثیفه

انشالله خدا همه اینا رو به راه راست هداین کنه

چه زن چه مرد

هردو به یه اندازه مقصر هستن

کاربر آقا هستم
بخدا هرروز ماساژ میدم قطره پماد اما هیچ کدوم تاثیر نداره جوری شده از چشمش دیگه اب هم میاد

خانم اون دکتری که معرفی کردم دکتر خیلی خوبیه ما آشنامون گاز تو چشمش ترکیده بود نجاتش داد زنده کرد سر خود کاری نکنید

از روزی که دنیا اومد اینجوریه! هرراهی رفتم درست نشده 

خوب عزیزم بچه از تومحیط گرم رحم بیرون اومده و حتما پرستارهاهم مراعات نکردن و درست نپوشوندنش . سرش و چشاش سرما خورده . خوب میشه . چای سیاه که برای خونه دم می‌کنی رو بزار سرد که شد با پنبه بزن تو چای و آروم رو چشای نی نیت بمال اگه عفونتی باشه از بین میره . منم پارسال بچم چنان چشاش پوخ میکرد که صبح از خواب پا میشد کلا کور بود .با دوا درمون خونگی خوب شد شکرخدا 

بعضی ها دست خودشون نیست ذاتشون کثیفه انشالله خدا همه اینا رو به راه راست هداین کنه چه زن چه مرد ...

درسته هر خرابی رو میشه درست کرد الا ذات خراب. ایشالا به همین زودیا یه شریک زندگی خوووب قسمتتون بشه در کنارش آرامش داشته باشین 

به چه قيمتي بخاطر حرف مردم بخاطر چشمو هم چشمي بخاطر اينكه فلاني به ظاهر خوشه منم خوش باشم اي خداااا ...

من همین الانشم ظرف میشورم

گاهی اوقات اشپزی میکنم

خونه رو تمیز میکن

و...

طرف اگر اهل زندگی باشه

با همه مشکلات کنار میاد

به شرطی که تلاش کنن و همدیگه رو دوست داشته باشن

کاربر آقا هستم