2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام و وقت بخیر کاربر اقا هستم ازدواج😅😅

واي خدا تو اين شرايط واقعا ازدواج حال شمارو خوب ميكنه ؟؟؟؟؟ از پس خرجو مخارج برمياين خونه ماشين حسابي بانكي .... رسيدگي به زن ...يا خدا بچه بياد كه بدتر دادوفرياد بچه استرس بزرگ كردنش مسئوليت خودتون تو زندگي مسئوليت زنتون مسئوليت بچه برآورده كردن نيازهاي خانواده اووووفففففففف خيلي سخته 😫

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام و وقت بخیر اتفاقا اونا مشتاقن ولی متاسفانه مهر کسی به دلم ننشسته

سلام وقت شما به خیر.  خخخخ خودمم همین طورم مدام خواستگار رد میکنم خانواده ام از دستم دیوونه شدن 😅 

واي خدا تو اين شرايط واقعا ازدواج حال شمارو خوب ميكنه ؟؟؟؟؟ از پس خرجو مخارج برمياين خونه ماشين حساب ...

سلام و وقت بخیر

همه اینا درست

ولی نمیشه دست رو دست گذاشت

کاربر آقا هستم
سلام وقت شما به خیر.  خخخخ خودمم همین طورم مدام خواستگار رد میکنم خانواده ام از دستم دیوونه شدن ...

متاسفانه ازدواج های امروزی هفتگی شده

طرف یه هفته نشده میره طلاق میگیره

بیشتر بدبختی ها هم از خیانته

کاربر آقا هستم
با تموم وجودم درکت میکنم از خدا برات صبر  و آرامش میخوام

اگ اقدامی نیستی باید بگم حتی اگ بخوای هم نمیتونی درک کنی 💔🖤خستم حسرت بچه کمه با نگاه ادمایی ک فک میکنن منو میفهمن چه کنم؟

دلسوزیا و درداریای درد اورشون

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺