2777
2789
عنوان

گوشی s21 بخرم یا A33 با یه النگو؟

220 بازدید | 28 پست

من حدود ۲۰ تومن پول دارم دودل موندم

از یه طرف خیلی برا جمع کردنش زحمت کشیدم میگم نصفشو بدم گوشی مثلا  A33نصفشم بدم یه النگو ظریف از النگوهای خودم بخرم که حدود ده تومنه

از یه طرفیم میگم همشو بدم گوشی خوب بگیرم که چند سال بره 

گوشی خودم جی ۷ هست ۱۰ ساله ازش استفاده میکنم شکر خدا آخ نگفته میخوام یه طوری باشه که بتونم یه مدت مثل گوشی خودم استفاده کنم 

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

النگو و گوشی

اونموقع نهایتا بتونم A33 بخرم اگه شوهرمم کمک کنه 

بنظرت A33خوبه ؟

میشه چند سالی ازش استفاده کرد؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
اگه گوشی خودت خوبه دوتا النگو

خداییش خیلی خوب بوده اما دیگه چون ۱۰ ساله ازش استفاده میکنم اندرویدش پایینه بعضی سایتای سنگین برای شرکت تو کلاسامو باز نمیکنه

نوت دوازده پرو بگیر بهتراز a33اس  النگوتم کنارش بردار

واقعا؟ 

اخه میگن شیائومی خوب نیس