2777
2789
عنوان

گوشی s21 بخرم یا A33 با یه النگو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
عزیزم سری s با سری a اصلا قابل قیاس نیست 

میدونم واقعا s عالیه 

مثل پراید و پرشیا میمونه 

ولی از طرفی گفتم دودلم بنظرت با توجه به اینکه میخوام کم کم ۷ یا ۸ استفاده کنم a33یا53جواب بده؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟  اخه میگن شیائومی خوب نیس

دخترم شیا دارم نوت ۱۱ لایت داره دوسال همسرم خیلی سال a ۳۱ داره 

منم ۸ سال s8 دارم 

هیچکدوم سامسونگ نمیشه با اینکه ۸ ساله عین روز اول 

حالا میخوام اگه بشه s ۲۳ بگیرم چون غیر اس چیزی قبول ندارم از ایفونم خوشم نمیاد 

اگه پولت از گوشی درمیاد خب باکیفیت شو بخر اما اگه برا استفاده معمولی میخوای ی گوشی معمولی بگیر با بق ...

نه کارم با گوشی نیست یه گوشی معمولی کارمو راه میندازه

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
واقعا؟  اخه میگن شیائومی خوب نیس

کی گفته؟ سامسونگ فقط بیشتر جا افتاده تر بین مردم

کیفیت باتری نرم افزار دوربینش از سامسونگ بهتره 

سامسونگ بعد یه مدت از لحاظ کیفیت افت میکنه

سریsخیلی خوبه ولی اگه میخوایa33بگیری نوت ۱۲ پرو بگیر نسبت به اون خیلی خیلی بهتره مخصوصا دوربین رم وظرفیت.. اینطوری میتونی چندسالی داشته باشیش

🤍

دخترم شیا دارم نوت ۱۱ لایت داره دوسال همسرم خیلی سال a ۳۱ داره  منم ۸ سال s8 دارم  هیچکد ...

منم خیلی دلم sمیخواد از طرفیم به قول دوستان میخوام سرمایمم حفظ کنم 

هم خدارو میخوام هم خرمارو😆

هر جفتشون در یه حده ببین با توجه به کارایش کدوم مدل بیشتر لازمت میشه

عزیزم میتونی بیشتر توضیح بدی؟

منم خیلی دلم sمیخواد از طرفیم به قول دوستان میخوام سرمایمم حفظ کنم  هم خدارو میخوام هم خرما ...

اینطوری که خودت میخوای دوسر بردی هم گوشی داری هم سرمایه ولی منی که از طلا خوشم نمیاد اولویتم میشه گوشی😂😂

اینطوری که خودت میخوای دوسر بردی هم گوشی داری هم سرمایه ولی منی که از طلا خوشم نمیاد اولویتم میشه گو ...

😅😅😅

راس میگی من هم گوشی دوس دارم هم طلا

کی گفته؟ سامسونگ فقط بیشتر جا افتاده تر بین مردم کیفیت باتری نرم افزار دوربینش از سامسونگ بهتره&nbs ...

مرسی از راهنماییت گلم 

اخه یکی از همکارام شیائومی گرفته بود چهارماه پیش بعد احساس میکنم سرعت گوشی خیلی پایین بود و هنگ میکرد اما سامسونگ اینطوری نیس بخاطر همین دید بدی نسبت به شیائومی پیدا کردم اما خب خیلیا میگن گوشی خوبیه