dhs مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1875 عنوان پیچ خوردگی پا تیر میکشه 174 بازدید | 12 پست پام ۵ روزه پیچ خورده از سر انگشت هام تا زانوم تیر میکشه همینجوری هم که نشستم پام درد میکنه مامانم هم فعلا چسبیده به مامانش عین خیالش نیست دکتر ارتوپد هم نزدیک خونمون وقت نداشت چی کارکنممم😭 میخوام بدونم مشکل جدی پیش اومده برام؟ چی کار کنم؟ 1402/09/23 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59153 کبود نشد ؟پات باد نکرد؟ مچ پات برجسته نشد؟ از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
کبوترصلح عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1494 پام الکی یه پیچ مسخره خورد حدود دو سال درگیر دردش بودم شما زود خوب شی به امید خدا
dhs مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1875 کبود نشد ؟ پات باد نکرد؟ مچ پات برجسته نشد؟ باد کردسلکوکسیب خوردم الان باد نداره اما درد میکنه😭
dhs مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1875 پام الکی یه پیچ مسخره خورد حدود دو سال درگیر دردش بودم شما زود خوب شی به امید خدا برای شما چه جوری شده بود؟دکتر رفتین؟من حرصم میگیره مامانم عین خیالش نیست به خدا درد میکنه به چی قسم بخورم مامانم فقط فکر مامانشه خدا ازشون نگذرههمین الان خونه مامانش نشستم داره تیر میکشه بد جور هی دستور هم میدن فلان کن بیسار کن
کبوترصلح عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1494 برای شما چه جوری شده بود؟ دکتر رفتین؟ من حرصم میگیره مامانم عین خیالش نیست به خدا درد میکنه به چی ... نه والا اهمال کاری کردم نرفتم دکتراومدم بپرم پیچ خورد و ورم کرد
dhs مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1875 نه والا اهمال کاری کردم نرفتم دکتر اومدم بپرم پیچ خورد و ورم کرد من دوست دارم برم دکتر اما باهام همکاری نمیکنن نزدیک خونمون هم دکتر وقت نداره تک و تنها باید پاشم برمبی کسم دیگه😭
کبوترصلح عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1494 من دوست دارم برم دکتر اما باهام همکاری نمیکنن نزدیک خونمون هم دکتر وقت نداره تک و تنها باید پ ... چند سالته
dhs مدیر استارتر عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1875 خب خانمی دیگه دختر من همه کاراشو خودش میکنه حتی مسافرت یعنی چی؟ یعنی شما به دخترت توجه نمیکنی؟ پاش درد بکنه چیزی بهش نمیگی؟ نمیاد باهات درد و دل کنه؟اگر وظیفه مادر این نیست پس هیچی دیگه من حتی خواهر برادر هم ندارم پس این نیاز هام کی باید بر طرف کنه؟ برم دوست پسر بگیرم خوبه؟
کبوترصلح عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1494 یعنی چی؟ یعنی شما به دخترت توجه نمیکنی؟ پاش درد بکنه چیزی بهش نمیگی؟ نمیاد باهات درد و دل کنه؟ اگر ... حالا منو نخور میگم اگه مادرت باهات نمیاد پول بگیر خودت برو