یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .
امتحان های دی ک مهلت تموم شد برای خرداد ثبت نام کنه
بعد بزرگسالان زیادسخت نمیگیرن جزوه بهت میدن راحت هم بهت نمره میدن اره فقط همون نهایی روازش امتحان میگیرن
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
ببین دی ماه ۷روزدیگه ست خب اگ میخاست برای دی امتحان بده زودترباید ثبت نام میکرد
حالا بازنمیدونم الان بشه یانه
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
حضوری رفتم گفتن گذشته برا خرداد هم هنوز موعد ثبتنام نرسیده ، خیلی بهش گفتم حواسش به تاریخ آزمون نهایی باشه همش الکی میگفت باشه ، بعدم که از تاریخش گذشته بود از استرس نمیدونست چیکار کنه ایندفعه خودم میرم ثبتنامش میکنم و پیگیر میشم
بابت کمکت ممنون عزیزم❤️❤️❤️ انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده حضوری رفتم گفتن گذشته برا ...
خواهش میکنم برای خردادش از اردبیهشت پیگیرشوبرای ثبت نام اش
ببخشید اونجا نوشتم اما تعطیل شد . تورک فرزند یافث پیامبرص و نوه ی حضرت نوح ص هست اش به بچه های تورک می گن تورک . خواستی درباره فرزندان یافث پیامبر و نسبت اش با حضرت نوح و حام و سام سرچ کن . ممنونم
ببخشید اونجا نوشتم اما تعطیل شد . تورک فرزند یافث پیامبرص و نوه ی حضرت نوح ص هست اش به بچه های تورک ...
ممنون عزیزم حتما درموردش تحقیق میکنم❤️
ولی درکل منظورم این بود کلمه ترک مثل شناسنامه این قومه نباید اجازه بدن با کلمه تورک که حالا معنی دیگه ای داره تاریخشون عوض بشه که اون خانم توهین کرد
درکل وقتی سرچ کنی تورک ، میبینی هرچیزی میاره الا چیزی که به این قوم عزیز مربوط باشه ولی وقتی ترک رو سرچ کنی حتی اگه منطقه رو هم تغییر بدی اولین چیزی که برات میاره پیشینه و تاریخ این قومه