2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین

218 بازدید | 18 پست

خانوما من دوازده هفته هستم بعضی وقتا تکونای خیلی خفیفی احساس می کنم نمیدونم تکونای جنینه یا نبض شکم خودم؟؟

شما از چند هفتگی تکوناش رو احساس کردین؟

۱۳هفتمه هیچی احساس نمیکنم ولی شکممو میبینم ک نبض داره بالا پایین میشه

منم نبض بعضی وقتا احساس میکنم

الان بارداری دوممه اولی از حدود چهل پنجاه روزگی زیر شکمم نبض داشت خیلی واضح ولی این یکی خیلی کم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۲۰ هفته تازه یکم حرکاتشو متوجه میشم ۱۲ هفته زوده 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

منم نبض بعضی وقتا احساس میکنم الان بارداری دوممه اولی از حدود چهل پنجاه روزگی زیر شکمم نبض داشت خیل ...

از حدودا هجده هفته به بعد دیگه حس میکنی تازه البته بعضیا زودتر حس میکنن اگه شکم چربی نداشته باشه

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

بارداری سوممه از ۱۴هفته حسش کردم با جفت خلفی اگر قدامی باشه دیر تر حس میکنی اون تکونای شکمت هم تو حالت غیرباردار دقت کنی همونجور نبض داره من قبل بارداریمم تو شکمم اون نبضو دیدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بارداری سوممه از ۱۴هفته حسش کردم با جفت خلفی اگر قدامی باشه دیر تر حس میکنی اون تکونای شکمت هم تو حا ...

برا بچه اولم سمت چپم قسمت بایین نبض می زد که به نظرم ضربان قلب جنین بود ولی این یکی خیلی خیلی کم