2777
2789
عنوان

برای جامعه بیمارم واقعا متاسفم

672 بازدید | 29 پست

کلی از آمار طلاق به خاطر همین مشکلات جنسیه

بعد جای همراهی کردن و کمک به بقیه اونم تو حالت مجازی که اصلا هیچ کس و نمیشناسین آنقدر بیمارین و توهین میکنین

من فقط یک سوال راجب مشکلم کردم

رخت خواب و ریختم وسط؟

امیدوارم دوست عزیزم خدا شفات بده 

شما واقعا آدم های بدی هستین 

سوالت چی بود

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که خب اگه موضوع انقد جدیه باید به سکستراپ مراجعه کنید نه به یه سایتی که پر آدم غیرمتخصص و گاهی بیسواده. اینجا همه قشر آدمی هست ممکنه راهنمایی اشتباه بکنه.

دوما که قوانین سایت رو قبل تاپیک زدن مطالعه بفرمایید. محتوای جنسی کلا ممنوعه و دست ما هم نیست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مگه اینجا همه س ک س تراپن که مشکلات جنسی شمارو حل کنن تاپیکتونو ندیدم ولی اگه. دنبال حل مشکلتی اینجا نباش برو دنبال متخصص 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اولا که خب اگه موضوع انقد جدیه باید به سکستراپ مراجعه کنید نه به یه سایتی که در آدم غیرمتخصص و گاهی ...

من اگر میدونستم باید چیکار کنم نمی‌رسید

سوالم کاملا سر بسته بود 

راهکاره مثلا شما الان گفتین و منو راهنمایی کردین خاله زنکی و توهین نداره که

و تاسف اینحاست که طرح اولیه و رسالت ابتدایی سایت همین بوده که شما میگی اما الان رفته به ناکجا

واقعا

آدم تو فضای مجازی بدون خجالت گاهی میتونه مشکلشو بگه