2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من خودمم استفاده کردم عالیع برای تنظیم خواب

من دخترم تو 24رساعت 8 ساعت می‌خوابه، دکتر مغز و اعصاب بردم گفت سالمه سالمه خداروشکر، ولی گفت برای خوابش ریسپریدون بده، من تحقیق کردم خیلی عوارض داره، ملاتونین بی عوارض ترینه ظاهرا، بی خوابیش رو خوراکش، خلق و خوش، لجبازی و بدقلقیش اثر گذاره، وقتی خوب می‌خوابه خیلی بچه نرمالیه، بنظرت بدم بهش ؟

دکتر دختر من  قطره اشو داده بود  یکسالگی یکی دوماه اسفاده کردم شبی نیم میل یا کمتر  ب ...

اتفاقا دخترم دقیقا 5 سال تمومه، حقیقتا من دیگه بعد 5 سال خسته شدم و دنبال چاره هستم، چون با نخوابیدنش میزنه در و دیوار، نمیذاره پسرمم بخوابه

دخترت چن وقته ؟  والا دکتر  فوق مغز  کودکان بود به من داد ولی خوب ترسیدم استفاده نکردم   ولی عالی بود چن‌قطره میدادم ۱۰‌دیقه بعد هوابدبود  اما دوسوم شاید کمتر از قطره رو استفاده کرده بودم پرت کردم  روزا نمی‌خوابونم یه ساعت فقط ظهر الان بهتر شده 

من دخترم تو 24رساعت 8 ساعت می‌خوابه، دکتر مغز و اعصاب بردم گفت سالمه سالمه خداروشکر، ولی گفت برای خو ...

اتفاقا بی خطرترینه

باخیال راحت بده من دکتر بهم داد گفت ملاتونین یه هورمون تو مغز همه برای تنظیم خواب واسه کسایی که بیخوابی دارن‌حالا چه بچه یا بزرکسال کم ترشح میشه و باعث بیخوابی میشه

این دارو کم کم کاری میکنه دو باره ترشحش به حالت عادی برگرده و خوابت تنظیم بشه

نترس باخیال راحت بده

اونجوریام فک میکنی خواب آور نیست فقط برای تنظیم خوابه

دکتر به من گفت یک دونه فرص بخور دیدی تاثیری نداشت برات یه دونه دیگه بخور میخام بگم انقدی بی ضرره

یادتـــ باشـد بخـوابـمـ ڪہ آمـدے بیـدارمـ ڪنے تا ببـوسمتـــ "پــــــــــــــــــدر🖤"
اتفاقا دخترم دقیقا 5 سال تمومه، حقیقتا من دیگه بعد 5 سال خسته شدم و دنبال چاره هستم، چون با نخوابیدن ...

برا بچه من یکسال نشده بود داد پس‌شماهم می‌تونی استفاده کنی  نخوابیدن عوارضش کم نیست  

اتفاقا بی خطرترینه باخیال راحت بده من دکتر بهم داد گفت ملاتونین یه هورمون تو مغز همه برای تنظیم خوا ...

ببین من دقیقا 5 ساله شب درست نخوابیدم، خواب ظهر هم نداره، یعنی باید دوساعت کلنجار برم تا بخوابه، بعد پسرمم هست و اونم به استراحت نیاز داره، دخترم چون نمیخوابه نمیذاره اونم بخوابه جون بگیره،یعنی خسته ترینم، بنظرت شربت چند میل بدم، تو نت دیدم 1 داره و 5 میل، اطلاعی داری؟ 

دکتر فوق تخصص اطفال بردم گفت شما مادرا کم حوصله هستید، شربت نمیخواد، مغز و اعصاب هم که ریسپریدون داد، بخدا کل زندگیم و وقف بچه ها کردم ولی مشکل خواب حل نشده