2777
2789

میان یواشکی یا عکس میگیرن یا عکس میذارن نظر خواهی راجب یه آدم غزیبه که روحشم خبر نداره عکسش تو مجازیه 

اصلا کاری به حق الناس ندارم اونکه جداست و خیلی هم مهم

اینکار ته بی شخصیت بازیه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دقیقا 

به نظرم آدم باید خیلی بی خانواده باشه که برای جذب فالور یواشکی از یه نفر عکس بگیره و بذاره تو فضای مجازیش ته ته بی فرهنگی و بیشعوریه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اره کار درستی نیس واقعا و طرف میتونه بابتش شکایت کنه حتی ولی خداییش تو خیابون انگشت تو دماغ نکنین😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

🤣🤣اره والا

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

والا از وقتی بعضی مردم از کامیون چپ شده دزدی کرذن پول عابر بانک رو دزدیدن پیرمرد نود ساله از من دردی کرد و یکسری ها بجای نیازمند هاای زلزده وسایل. گرفتن فروختن دیگع این چیزا برام عاذی

شذه

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
واقعا متوجه طنز جمله نشدید؟

اموجی  خنده ندیدی؟

جواب طنز مگه با طنز نیس؟

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
یعنی اگه مطمئن باشی کسی ازت عکس نمی گیره تو خیابون انگشت می کنی تو دماغت؟

ببخشید عقلتون چی میگه راجبش؟ 

من دارم میگم با شخصیت باشیم بعد انگشت کنم دماغم تو خیابون؟ 

طنز بود 

😑😑😑از حرصم اونطور نوشتم

خوب میکنن  یعنی چی در ملاعام انگشت تو دماغت بکنی  بعضیا گلاب به روت آب دهنشون کف خیابون و ...

👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯