2777
2789

شوهرم امشب از تو دیوار تهران  ی ماشین ارزان قیمت پیدا کرد و چون خودمون پول نداشتیم خاست لطف کنه ب برادر و خواهرش زنگ میزنع ک اگه میخاین تو دیوار ی 206 با قیمت 75 میلیون هست اگه پول دارین براتون جورش کنم برادرش ک پول نداشته ولی خواهرش گفته طلاهامو میفروشم و امشب فروخته حالا شوهر ساده منم برا اینکه ماشین و طرف نفروشع 5 میلیون ب کارتش زده مثلاً قرار بوده بخره ک کلاه برداری بود و شوهرم ک میاد خونه بعد ی چند بار زنگ زدن ب طرف دیگه شمارشو گذاشته تو بلک لیست و تمام پول شوهر منم خورد ی آبم روش تا الان هر چی بهش زنگ میزنع هیچی دیگه.....

۲۰۶ و ۷۵ میلیون ؟😐

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی همچین کلاهبرداری واضحی کردن ازتون مشکل صد در صد از شوهر شماس ک فکر نمیکنه چرا باید ۲۰۶ رو ۷۵ میلیون بدن؟الان لاشه ی ۲۰۶ رو هم این قیمت نمیدن 

اون طرف خیلی واضح دزدی کرده مشکل از سمت شماس ک اصلا ذره ای درموردش فکر نکردین

ای بابا اینکه چیزی نیس پنجاه ملیون پول مارو از طریق همین دیوار لعنتی خوردن رفت کلاه سر شوهرم گذاشتن واسه ماشین الانم شکایت کردیم معلوم نیس چی بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺