2789
عنوان

مادر شوهر

111 بازدید | 6 پست

ده ساله ازدواج کردم شوهرم دهن بینه مادرشوهرم توهر کاری دخالت میکنه  با همین دخالت هاپنج سال نامزد بودم بعدعرسی هم همیشه سر مسائل کوچیک اختلاف داشتم چون خودش و خواهراش  خیلی از نظر مالی به پدر مادرش کمک‌کرده فکرمیکنه منم میدزدم میدم به پدر مادرم سر ده تومن بیست تومن تو خونه من دعواست که چی کارش کردی پولو حتما پخش کردی ،پسرش عمل داشت یه شیر وکیک واسه صبحانه خریدم انو الم یزد کردخبر مرگشون برای اونو و شوهرشم گرفته بودم کسی با این وضعیت مواجه بوده مشورت لطفا.

برای اینکه دهنش بسته بشه هر روز به نیت همسرت و خانوادش روزی 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو آروم میشن و دهنشون بسته میشه عالیه هر روز بگو محبت هم میاره، هر جا دیدی داره شر درست می نه یا احتمال دعوا هست زیر لب تند تند یا ودود بگو ساکت میشن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو الحمدلله پدر و مادرم نیازی به دو زار شما ندارن!

شما واسه خودتون جمع کنید بیشتر نیاز دارید مشخصه

اون ۵ سال نامزدی برای همین شناخت ها هست که اگر رفتارهای اینجوری دیدی سریع جدا بشی

نری تو خونشون

بگو الحمدلله پدر و مادرم نیازی به دو زار شما ندارن! شما واسه خودتون جمع کنید بیشتر نیاز دارید مشخصه ...

قبول دارم و از اینکه دوران نامزدی جدا نشدم خیلی پشیمانم و به هر کسی که این متنو میخونه توصیه میکنم ایمانتون اگه قوی باشه به خاطر ترس از اینکه فردا چی میشه اگه طلاق بگیرم چی میشه زندگیتونو تباه نمیکنین به کسی اجازه نمیدین آزارتون بده من بعد ده سال به این نتیجه رسیدم شما زودتر به زندگیتون ارزش بدید.

برای اینکه دهنش بسته بشه هر روز به نیت همسرت و خانوادش روزی 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو آ ...

ممنون حتما ولی انقدر از بدیهاشون خستم که فقط میخوام از این آدما آزاد بشم

ای بابا همسرتو بکش سمت خودت رابطه کم کن سعی کن سیاست وبازبون باشی 

محبت میکنم  اما نه به این نیت که بکشم سمت خودم واقعا محبت قلبیمه اما جواب اونم بابی لیاقتی میده.