2777
2789
عنوان

ای وی اف ناامیدم

50 بازدید | 5 پست

ماه پیش داروها رو استفاده کردم روز ۱۰تزریق تعداد فولیکول هام کم بود دکتر گف ۳ماه دیگه بیا اوابوست داد مصرف کنم کسی تو سیکل ای وی اف از اسن مکمل خورده تعداد زیاد شده خیلی ناامیدم با روضه حضرت ابالفظل خیلی گریه کردم ۸ساله منتظرم دوست دارم شوهرم بابا بشه خیلی دلم گرفته واسه مظلومیتش که چجوری به مردایی ک بابا هستن نگاه میکنه هیچی نمیگه از حسش توروخدا واسه ما منتظرا خیلی دعا کنید😔شماهه تنبلی تخمدان دارین?

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

من بعد ده سال انتظار یک ای یو ای منفی دو ای وی اف منفی دفعه سوم باردار شدم دوبار پانکچر باهایپر داشتم لاپراسکوپی و هیستروسکوپی کردم از من بشنو خسته نشو ناامید نشو ادامه بده تهش خوبه قشنگه

من بعد ده سال انتظار یک ای یو ای منفی دو ای وی اف منفی دفعه سوم باردار شدم دوبار پانکچر باهایپر داشت ...

عزیزم مشکلت چی بود ک دوبار پانکچر شدی من ۲۳ساله ام شما چندسالتونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعد ده سال انتظار یک ای یو ای منفی دو ای وی اف منفی دفعه سوم باردار شدم دوبار پانکچر باهایپر داشت ...

تو دفعه سوم ک باردار شدی چه داروهایی استفاده کردی جواب گرفتی

من سیکل قبل سینال اف اورگالترون واچ ام جی دکتر داد که تعداد فولیکول هام کم بود

عزیزم مشکلت چی بود ک دوبار پانکچر شدی من ۲۳ساله ام شما چندسالتونه

تنبلی تخمدان داشتم یکبار شش تا جنین شد که دوبار انتقال دادم منفی شد

دفعه بعد تخمک کشی شدم ده تا جنین خداروشکر اولین انتقال مثبت شد

من دفعه اول انجام دادم همسن شما بودم الان ۲۷ سالمه