2777
2789
🥺🥺 آخه من خیلی تنهام💔 از ساعت ۱۰ خوابیده

منم تنهام عزیزم تازه یه شهر دور ازخانواده هم زندگی میکنم و زیادم دوست ندارم

اتفاقا تنهایی فرصت خوبی برای رشد شخصی ادمه، من حدود ۶، ۷ ساله که تنهام و از فرصت هام استفاده کردم و شخصیت شناسی ییاد گرفتم و روی اعتماد بنفسم کار کردم

غصه نخور خوشگله از فرصت هات استفاده کن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺🥺 آخه من خیلی تنهام💔 از ساعت ۱۰ خوابیده

اصلا این حرفها رو نزن فقط خودت به درد خودت میخوری خودتو سرگرم کن من هر روز همینه فقط شبها خونه هست اونم شام میخوره و میخوابه

بچه نداری؟  کی میخوایین بچه دار شین؟  شوهر من عشق بچه داره🥺 ولی خودم دوس ند ...

برا بچه همیشه وقت هست تا ۳۲ ، ۳۳ سالگی فرصت دارید، به تاخیر بندازید تا هم از نظر مالی ثابت بشید و هم خودتون به جایی برسید و اهداف شخصیتون رو بهش برسید

حتما هم برای تربیت بچه مطالعه کنید و یاد بگیرید

بچه نداری؟  کی میخوایین بچه دار شین؟  شوهر من عشق بچه داره🥺 ولی خودم دوس ند ...

نه شوهرم میگه زوده چون هردومون ت شرایط خاص بزرگ شدیم خیلی به بچه علاقه ایی نداره ی بار به شوخی گفتم چنان عصبی شد که خدا مدونه

برا بچه همیشه وقت هست تا ۳۲ ، ۳۳ سالگی فرصت دارید، به تاخیر بندازید تا هم از نظر مالی ثابت بشید و هم ...

منم دوس ندارم اصن 

حرفامم دقیقا حرفای خودته 

ولی شوهرم عااااشق بچست  از همون روز اول عروسیمون هر روز میگه کی بچه بیاریم؟ 

یه بچه تو خیابون میبینه انقد ذوووق میکنه واسش

:)
منم دوس ندارم اصن  حرفامم دقیقا حرفای خودته  ولی شوهرم عااااشق بچست  از همون روز ...

شوهر منم عاشق بچه ست همیشه برای بچه های فامیل ذوق میکنه و هی عکسو فیلم میخواد و بغل میکنه محبت میکنه

ولی میگه اینده ش معلوم نیست فعلا نمیخوایم

خیلی هم هزینه داره شوهرت به این چیزاش فکر نکرده رو هوا یچی میگه ولی وقتی درگیرش بشه میگه عجب کاری کردیم

بزار چندسال خودتون دوتا خوش باشید سفر برید به کارا و هدفای شخصیتون برسید برا بچه وقت هست

ادم باید خیلی قوی بشه و اعصابشو قوی کنه برای بچه سختی هاش خیلی به ادم فشار میاره و نباید سر بچه عصبانی شد یا تدی خونه تنش وجود داشته باشه

ما نباید یکی مثل خودمون که بی اعتماد بنفس یا خشمگین یا حساس یا افسرده یا وسواس یا خیلی چیزای دیگه که هممون حداقل یکی دو مشکل رو داریم بار بیاریم الان عصر اطلاعاته و توی اینترنت همه چی هست و ما باید استفاده کنیم