2777
2789
من مامانم پنج ماه پیش سکته مغزی شدید کرد و سمت چپ بدنش فلج شده کامل و هنوز بعد پنج ماه هیچ تغییری نکرده اگه کسی تحربه ای در این زمینه داره و راهنمایی کنه که باید براش چیکار کنیم ممنون میشم مادرم کل این پنج ماه فیزیوتراپی میشد تو خونه با هزینه بالا ولی هیچ تاثیری نداشته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهره من که یک سال و نیمه سکته کرده انچنان تغییری نکرده اینم بگم وزنش بالاست حالا کم کرده ولی زیاد ورزش نمیکنه ولی خودش میگفت یه اقاهه بامن میومد کاردرمانی اون راه افتاد و عصاشو گذاشت کنار طول میکشه
زن دایی من هم متاسفانه همین مشکل براش پیش اومد،تنها کاری که از خونوادش ساخته بود کمک بهش در انجام کارهاش بود و حفظ روحیه اش و تنها نگذاشتنتش که باعث شد علیرغم این مشکل شاد باشه،ولی بدنش بهبودی پیدا نکرد.سکته های خفیف بهبود پیدا می کنن ولی این مواردو فقط بازتوانی میشه کرد
من تنها یک نوع درد و رنج را می شناسم و آن درد و رنج تبدیل نشدن به چیزی است که توانایی اش را داریم.
مامی جون جون دوس ندادم کولت بزنم مادر شما سنش بالاس واین دلیل نمیشه که خوب نشه بستگی لهسیتم بدنی داره وکلا بدنها باهم فرق میکنه میتونه جواب بده برا فیزیوتراپی ولی تا یک سال اول تمام تابستون رو به کار ببرین
خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم
واقعا جواب میده؟؟ اصلا یه جورایی نا امید شدیم چون هیچ تغییری نکرده اصلا حتی اون سمت سالم بدنشم کلی ضعیف شده با وجود اونهمه ورزش و ماساژ احساس میکنیم فیزیو تراپی هیچ تاثیری نداشته از این هفته تازه کار درمانی شروع کردیم انواع و اقسام غذاهایی مقوی دادیم
عزیزم پدرمنم فیزیوتراپی کرد یه سمت بدنش فلج شده بود با واکر راه میرفت الان دیگه خودش راه میره البته مثل قبل دیگه نشد ولی خودش ننهایی پیاده رویم میره
من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
عزیزم انشااله که زودتر خوووووب میشن ولی فیزیوتراپی باید ادامه داشته باشه وسعی کنید از نظر روحی شاد باشن ... پدر بزرگم تو همین سن سکته زد دو بار عصا را گذاشت کنار نه اینکه لمس بودنش خوب بشه ولی دیگه راحت راه میرفت ولی باید خیلی مراقبشون باشید اینجور آدمها در معرض سکته بعدی هستند شدید ولی اگه روحی خوب باشن بدون عصا راه میرن
یا الله ... یا الله ... یاالله ... ❤❤❤