2777
2789

میگی خدایا تو وکیلم باشو و برام  جبران خسارت کن 

یاخودت دست به کار میشی؟

من در یه میلیمتری انتقامم

به خواب نمیدیدم این روز رو 

یک روز بعد سالها آسیبی که از اون کس خوردم به خدا گفتم خدایا بس نیست؟؟بچه ها به قرآن چند ثانیه بعد اون طرف در عین ناباوری که ذوب شده بود تو دل زمین گذاشت جلو چشم❌❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشحال میشم که اون روز رسیده اما ادم انتقام گرفتن نیستم چون اونیکه بهم ضربه زد به من نزده به خودش زده و خدا خودش خوب میذاره تو کاسه ش سر سوزنی اگه حق داشته باشم در کنار تقصیرام به اندازه ی همون سر سوزن تاوان پس میده طرف

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
به صدای قلب وجدانت گوش بده بهترین قاضی هر آدم وجدانشه.ببین وجدانت چطوری راحت تره

وجدانم نمیذاره از خدا شرمم میاد

یاد اون زمانی می افتم که میتونست بدتر از این بشه اما خدا نگهبانم بود

بستگی داره انتقامش چی باشه واقعا شرایط سختیه 

اگر انتقام به حرف باشه مثلا طرف حرفی زده دلت شکسته تو هم به جاش برای دفاع از خودت نه نیت انتقام بهش چیزی بگی این اشکال نداره ولی در کل بستگی به شرایط داره و واقعا این سوالی که پرسیدی خیلی سخته

بستگی داره انتقامش چی باشه واقعا شرایط سختیه  اگر انتقام به حرف باشه مثلا طرف حرفی زده دلت شکست ...

ببین پس من چی میکشم 

بخشیدن خیلی سخته یه کلمه شایدباشه اما بشد سخت 

من فکر کن ۷ ماه در یک میلیمتری انتقامم 😩

ببین پس من چی میکشم  بخشیدن خیلی سخته یه کلمه شایدباشه اما بشد سخت  من فکر کن ۷ ماه در ی ...

اگر از نزدیکانت مثلا پدرومادر و خواهر و برادرن بیخیال شو

و کلا بشین فک کن ببین اگر انتقام بگیری چه عواقبی هم برا تو هم برا اون شخص یا خانوادش داره اگر عواقب مثبتی داره مثلا طرفش سرش میخوره به سنگ خوب بگیر اگر نه بیخیال شو چون کامل توضیح ندادی نمیشه خوب راهنمایی کرد

اگر از نزدیکانت مثلا پدرومادر و خواهر و برادرن بیخیال شو و کلا بشین فک کن ببین اگر انتقام بگیری چه ...

مدان یکی تو مغزم میگه خوب اگر خداهم انتقام بگیره  تواز کجا می فهمی 

که دلت خنک بشه؟ خودت انتقام بگیر 

اما میدونم از صدا از عمق خشمم میاد