2777
2789

بنظر شمام نمیشه و چرا

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چی استفاده کردی واس خوب شدنش

دکتر قرص و امپول داد. نمیدونم اگزما بود یا نه ولی اذیت میکرد خیلی

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

دستای من داشت ۳ سال طول کشید خوب شن بعدشم یسال طول کشید تا چروکاش باز بشه و اثر انگشتام اینا کلا رفت ...

پس چوروکاش بلخره درست میشه؟؟

دستای من داشت ۳ سال طول کشید خوب شن بعدشم یسال طول کشید تا چروکاش باز بشه و اثر انگشتام اینا کلا رفت ...

چی مصرف کردین تا خوب شن مال من تو انگشتامه اصلا خوب نمیشه خشک و پوسته پوسته میشه

چی مصرف کردین تا خوب شن مال من تو انگشتامه اصلا خوب نمیشه خشک و پوسته پوسته میشه

من خون میومد از دستام از شدت سوزش شبا نمیخوابیدم دکتر پماد دست ساز داده بود بهم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
دکتر قرص و امپول داد. نمیدونم اگزما بود یا نه ولی اذیت میکرد خیلی

مال من خوب نمیشه یه بار رفتم دکتر پماد ترکیبی داد یه بار استفاده کردم بعد نخریدم دیگه خودم پماد بتامتازون و ایپانتن میخرم میزنم ولی باز خشکه پوستم

کرم اوسرین اوره ثمین بزن

من زدم خیلی زود خوب شد اصلا هم جاش نموند

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مال من خوب نمیشه یه بار رفتم دکتر پماد ترکیبی داد یه بار استفاده کردم بعد نخریدم دیگه خودم پماد بتام ...

گلم منم هرچی ترکیبی و پماد میزدم فایده نداشت یا موقت بود

اینو گرفتم زدم خیلی خوب بود

کرم اوسرین اوره ثمین

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم امتحان میکنم انشالله خوب شه

إنشاءالله گلم 🌺🌺🌺