2777
2789
عنوان

به چه انگیزه ای زنده ای

163 بازدید | 11 پست

گاهی فکر میکنم چرا کار میکنم انقد زیاد

چرا انقد سخت گرفتم

آیا این زندگی ای هست که میخام...

انگار گیر کردم تو زندونی که نمیخام

زنرگی ماشینی

من یه زن آزادم آخه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا هیچی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ازادی معنایی نداره 

ماهمه درگیر مسیولیتیم 

باید بهش خوب عمل کنیم 

مثلا بچه شوهر درس کار 

اگر بخوایم بیخیال باشیم هنشون از دست میرن 

باید برای نگه داشتنشون و رشدشون تلاش کنیم 

.اما سخت گیری و اضطراب هم دور کنیم 

انگیزم کوچولویی که خدابهم داده ولی ازدیروز علائمم قطع شده و خیلییی نگرانم

تورو خدا برای نی نیم دعا کنین🥹🥹

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

پسرم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
انگیزه من پولدارشدنه  نمیدونم چطور قراره بشم😄

پولدار شدن هدف نیس.در پس پولدار شدن انگیزه های دیگه هست 

مثلا رفاه .راحتی و تجملات رو دوست داری بذا هنین راهشو پولدار شدن میدونی 

اما خود پولدار شدن راحت نیس و راحتی و اسایش ادمو میگیره