عمل قلب باز صد در صد تهش مرگه مادرشوهر خالم دیابت داشت عمل کرد مرد
پدرشوهر خودمم مریضی نداشت اصلا ولی عمل کرد مرد
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
چرا چرت میگی این همه پزشک همه کشکن پدر بزرگ من عمل کرد ده سال پیش الان سالمو سلامته ولی چون دیابت ...
چرت نمیگم عزیزم
ایشالله سلامتیشون رو بدست میارن اما باید در نظر داشته باشی که خیلی هم جراحی حساسی هست ریسک نکنید حتما جراح خوبی پیدا کنید من تعریف دکتر امیر حسین جلالی رو خیلی شنیدم دوستم پیشش عمل کرده تا الان نتیجه منفی نداشته اصلا