2777
2789
عنوان

😑از دست شوهرم روانی شدم

227 بازدید | 4 پست

باردارم دیگه الان وارد ۸ ماه شدم سنگین شدم سختمه یسره نشستن یا زیادی سرپا کار کردن چون پاهام سریع ورم میکنن حتی قرص میخورم بخاطرشون شوهرمم هروز کلید میکنه بریم خونه فامیلام فامیلاشم که دیگه کم لطفی نمیکنن امروز ی لیوان چایی بخوری خونشون فردا میان میمونن ناهارو شام منم دوستندارم اصلا رفت امد کنم کلافه شدم همین که میگم حوصلم سر رفته بریم خونه داییم خونه عمم منم دیشب گفتم منظورم خونه دایی خاله نیست منظورم اینه بریم ی دوری بیرون بزنیم ی گردشی خونه دایی و عمه همین خونه نشستن راحتره برام

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

شفاف و واضح بهش بگو رفتم اونا هم می خوان بیان و من در توانم نیست پذیرایی کنم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شفاف و واضح بهش بگو رفتم اونا هم می خوان بیان و من در توانم نیست پذیرایی کنم

خونه دوستش یروز رفتیم بخدا تا شب سرپا بودم میگفتم خانمش بچه داره ظرف بشور جارو میخواست بکشه کشیدم اونا امدن ن تنها با این وضعیتم کمکی نکرد خانمش بعلاوه اینکه بچشم دوبرابر اتیش میسوزوند

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
خونه دوستش یروز رفتیم بخدا تا شب سرپا بودم میگفتم خانمش بچه داره ظرف بشور جارو میخواست بکشه کشیدم او ...

اصلا محل به این شوهر نزار 

خودت اژانس بگیر برو تو‌پارک بشین دلت وا شه بعد هم برگرد خونه!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده