2777
2789
واقعا

اره، شوهرم از شدت درد میپیچید به خودش دیگه بردیمش دکتر با مسکن و... اینا اروم شد، زن عموش بهمون داد همین کاکل ذرت رو بعد دوبار یا سه بار دم کردم خورد بعد یه مدت دفع کرد، البته بگم درکنارش هم طناب میزد پله بالا پایین میرفت، 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عموم سنگ داشت میدیدم ذرت داریم میگه کاکلاشو بدید به بمن😂

منم نمیدونستم، زن عموی شوهرم گفت، ولی اثر کرد واقعا 

قطره اش هم هست ولی میگن این کاکلش بهتره

اره، شوهرم از شدت درد میپیچید به خودش دیگه بردیمش دکتر با مسکن و... اینا اروم شد، زن عموش بهمون داد ...

ممامان من راه که میره یهو درد میگیره اصلا نمیتونه تکون بخوره درد از کشاله ی پاش میگیره میزنه به رونش میسوزها میگه انگا فلفل ریختن توش همسر شمام این مدلی بود

درست شد بعدش

نمیدونم والا جویا نبودم

شما هم هرچی خواستی بدی بخوره اول تو گوگل سرچ کن خواصشو بخون

ولی اب کرفس رو من مطمئنم که خوبه بازم سرچ کن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
ععلایم شوهرتون چی بود؟ میشه بگید

حالت تهوع، درد بسیار شدید،  گلاب به روت خیلی ببخشید از ادرارش خون میومد، خیلی بد بود، ماله شوهرم هشت میل بود، دکتر گفت اگه دفع نشه با دارو باید بیاد بشکنیم که خداروشکر دفع شد

ممامان من راه که میره یهو درد میگیره اصلا نمیتونه تکون بخوره درد از کشاله ی پاش میگیره میزنه به رونش ...

اره درد سنگ کلیه خیلی وحشتناکه ادم نمیتونه تکون بخوره منم شنیدم

ممامان من راه که میره یهو درد میگیره اصلا نمیتونه تکون بخوره درد از کشاله ی پاش میگیره میزنه به رونش ...

سابقه سنگ کلیه داشتن؟؟ 

تکون که نمیتونی بخوری اصلا چون دردش به شدت زیاده، یعنی اگه بگیره دیگه ول نمیکنه 

حالت تهوع، درد بسیار شدید،  گلاب به روت خیلی ببخشید از ادرارش خون میومد، خیلی بد بود، ماله شوهر ...

مامان من فک کرد دیسکش رفته ارتوپد اون گفته یا سنگه یا دیسک بهش کپسول گاباتین ناپروکسن با ویتامین ب داده گفته استفاده کن خوب نشدی برو سونو هنوز سونو نرفته من احتمال میدم سنگ باشه حالا کاکل رو بگیرم دم کنه شاید رفع شه

تکون که نمیتونی بخوری اصلا چون دردش به شدت زیاده، یعنی اگه بگیره دیگه ول نمیکنه  

ننه برا مامن من اولا اینجوری بود اصلا نمیتونست تکون بخوره الان مسکن اینا داده راه میره یهو میگیره دییگه نمیتونه تکون بخوره تا دردش اروم شه

مامان من فک کرد دیسکش رفته ارتوپد اون گفته یا سنگه یا دیسک بهش کپسول گاباتین ناپروکسن با ویتامین ب د ...

اگه مطمین نیستی اول بره سونو، سرخود کاری نکن عزیزم شاید سنگ نباشه