اره، شوهرم از شدت درد میپیچید به خودش دیگه بردیمش دکتر با مسکن و... اینا اروم شد، زن عموش بهمون داد همین کاکل ذرت رو بعد دوبار یا سه بار دم کردم خورد بعد یه مدت دفع کرد، البته بگم درکنارش هم طناب میزد پله بالا پایین میرفت،
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره، شوهرم از شدت درد میپیچید به خودش دیگه بردیمش دکتر با مسکن و... اینا اروم شد، زن عموش بهمون داد ...
ممامان من راه که میره یهو درد میگیره اصلا نمیتونه تکون بخوره درد از کشاله ی پاش میگیره میزنه به رونش میسوزها میگه انگا فلفل ریختن توش همسر شمام این مدلی بود
حالت تهوع، درد بسیار شدید، گلاب به روت خیلی ببخشید از ادرارش خون میومد، خیلی بد بود، ماله شوهرم هشت میل بود، دکتر گفت اگه دفع نشه با دارو باید بیاد بشکنیم که خداروشکر دفع شد
حالت تهوع، درد بسیار شدید، گلاب به روت خیلی ببخشید از ادرارش خون میومد، خیلی بد بود، ماله شوهر ...
مامان من فک کرد دیسکش رفته ارتوپد اون گفته یا سنگه یا دیسک بهش کپسول گاباتین ناپروکسن با ویتامین ب داده گفته استفاده کن خوب نشدی برو سونو هنوز سونو نرفته من احتمال میدم سنگ باشه حالا کاکل رو بگیرم دم کنه شاید رفع شه