2777
2789

🤦🏻‍♀️دختری ک پا رو قلبش گذاشته و از یه رابطه اشتباه خودشو بیرون کشیده چون پسره لاشی بازی درمیاورد و دنبال عشق و حال بود و بنظر نمیومد ک برنامه ای برا اینده داره

خیلی دلتنگم🤦🏻‍♀️میترسم ب سرم بزنه بهش پیام بدم ک برگرد،راهنمایی کنید لطفاً چون تو این مواقع مغز آدم کار نمیکنه😭فحش ازاد😂🤚

پس تاپیکام رو بخون که به دردت میخوره ! 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما میام پس🥲تجربه مشابه داری؟

من پسرم ! 

و صفر تا صد این مسیری که گفتی رو حفظم 

و اینم بگم دختر قوی ای هستی که متوجه اشتباهت شدی و رابطه سمی رو با توجه به علاقه ای که داری   میخوای تموم کنی!! 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
رابطه اشتباه و وابستگی مثل اعتیاده، برای پاک شدن ازش درد میکشی ولی در اخر راحت میشی. بهش میگن دوران ...

مشکل این بود ک دیذم این ب اصطلاح اومده یه مدت با من باشه بره و بنظر نمیومد برنامه ای برا اینده داره و این ک خیلی زود حرف از رابطه و اینا زد ک این کارش ناامیدم کرد منم با رابطه قبل ازدواج مخالفم

من پسرم !  و صفر تا صد این مسیری که گفتی رو حفظم  و اینم بگم دختر قوی ای هستی که متوجه ا ...

بله متوجه شدم بعد پستم

ایشون کلا مشخص بود دنبال یه رابطه گذراست و قصد جدی ای نداشت و از یه سری خط قرمز های من عبور کرد همون اول ولی باز دوسش داشتم نمیدونم...

بله متوجه شدم بعد پستم ایشون کلا مشخص بود دنبال یه رابطه گذراست و قصد جدی ای نداشت و از یه سری خط ق ...

در مورد این شخصیت ها صحبت کردم و نحوه شناخت از هدف پسرا هم تاپیک کردم 

مشکل این بود ک دیذم این ب اصطلاح اومده یه مدت با من باشه بره و بنظر نمیومد برنامه ای برا اینده داره ...

اکثر مردهایی که سراغ دوستی میان همین اهدافو دارن، اونهایی که اهل زندگین، اگه دختری رو دوست دارن همون اول با خانواده در میون میذارن و میان خواستگاری

اکثر مردهایی که سراغ دوستی میان همین اهدافو دارن، اونهایی که اهل زندگین، اگه دختری رو دوست دارن همون ...

درسته..فقط دنبال منافع خودش بود مرتیکه.. ب قول تو باید دوره ی سوگ رو بگذرونم بعدش از یادم میره امیدوارم ک بره خاطراتش

#ادمین_نوشت

دوستانی که توی دوره سوگ عاطفی هستن این رو بدونن که خیلی طبیعیه اول صبح حالم خوب باشه و آخر شب از شدت دلتنگی احساس خفگی کنم. ممکنه در هر لحظه هیجانم تغییر کنه.

در دوره سوگ عاطفی، حتی هیجانات متضاد رو همزمان داریم. یعنی هم دوسش دارم و هم می خوام خفش کنم. هم دلتنگشم و هم می خوام سر به تنش نباشه. 😶✋

پس اگر ی زمانی حال تون بد شد یا احوالات متضادی رو همزمان داشتید، نترسیدددد!!!

توی دوره سوگ طبیعیه!

#سوگ_عاطفی

#رابطه_سمّی

🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂

ادمین نوشت ::

وقتی ی رابطه عاطفی رو تموم می کنید خیلیییی دوست دارید دوباره برگردید به اون رابطه😓. و این خیلی طبیعیه!!!✋

چون ما وقتی دردمون می گیره دنبال مُسکن می گردیم. خب نزدیک ترین مُسکن همون آدم سمّیه👹 که باهاش رابطه رو تموم کردیم.

می دونم خیلی دوست دارید برگردید به رابطه.

می دونم بدن درد دارید.

می دونم حسابی پریشان احوال و ناراحت هستید.

می دونم افسردگی گرفتید از بس گریه کردید و غصه خوردید.

اما نترسید!!!

طاقت بیارید!!!

برگشتن شما به اون رابطه حال تون رو خوب می کنه اما موقت!!!

بعد از مدتی دوباره میشه همون آش و همون کاسه!!

مجبور می شید دوباره رابطه رو تموم کنید. چون ی آدم سمّی همیشه سمّیه!!

پس حالا که رابطه رو تموم کردید، دوام بیارید. نترسيدددددد

حال تون بهتر میشه.

باید صبور باشید تا بدن تون سمّ زدایی بشه.

#رابطه_سمّی

#سوگ_عاطفی

🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂