2821
2789
عنوان

حریفت منم

799 بازدید | 34 پست

اسرائیل کثافت کودک کش ظالم انشالله با امیدبه خدا به زودی میری به درک 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی بار مردن بهتر از هر روز مردن است،اونا ی بار میمیرن ولی ما ایرانی ها هر روز میمیریم

اگه یه بار مرده بودن که الان فلسطینی وجود نداشت!

۷۵ ساله که وضعشون اینه

بعد شما اسمش رو میذارید یک بار مردن؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
کلی گفتم،ی بار مردن بهتر از هر روز مردن هسش

در هر صورت مقایسه ی اشتباهیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
در هر صورت مقایسه ی اشتباهیه

کاری با موضوع انسانیت ندارم کاش اینقد ک مسؤولین زوم کردن ب موضوع فلسطین ب معیشت و اقتصادی مردم هم فک میکردن،این همه امار خودکشی،آمار طلاق،آماری بیکاری و آمار خیانت و ...

کاری با موضوع انسانیت ندارم کاش اینقد ک مسؤولین زوم کردن ب موضوع فلسطین ب معیشت و اقتصادی مردم هم فک ...

ولی حرف اول رو انسانیت میزنه

این مشکلات در همه جای دنیا هست و برطرف کردنش هم روال و شیوه های خاص خودش رو داره

در حال حاضر "دنیا" روی فلسطین زوم کرده

به جز مسئله ی انسانیت در باره ی فلسطین که قطعا الویت داره، مسائل دیگه ای هم هست در مورد ایران که به فلسطین مربوطه، مورد اول بحث امنیته

یکم حال و روز مردم و ببینید جواب خیلی واضحه

معلومه که میبینم! خودم هم جزئی از همین مردمی که شما میفرمایید هستم

درد مردمم رو دارم که درد مردم فلسطین رو درک میکنم

آدم بی درد طبیعیه که درد دیگران رو درک نکنه، حالا چه 

هم وطنش باشه چه هم نوعش

زنایی ک تا نصف تو سطل زباله هستن و تا حالا از نزدیک دیدی؟

قیاس مع الفارق می کنید!

قبل تر هم گفتم در همه ی کشور ها این مشکلات هست

نمونش آمریکا با کلی بی خانمان 

ولی مردمش روز به روز نسبت به مسئله ی فلسطین دارن بیدار تر میشن، اونا بی خانمان نمیبینن؟!

هزاران کودک معصوم یک جا نابود میشن ، جلوی خانواده هاشون تیکه تیکه میشن بعد شما با ایران مقایسه میکنید؟

فکر این که هر لحظه ممکنه بمب و موشک بزنن و عزیزشون جلوی چشمشون نابود بشه اسمش یک بار مردنه؟!

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792