2777
2789
عنوان

کمک مالی به خانواده

315 بازدید | 20 پست

دوستان شوهرم بدون اینکه با من مشورت کنه و پنهانی ب خانواده ش کمک مالی میکنه با اینکه خانواده همسرم زمانی ک ما وضعیت مالی رو ب راهی نداشتیم مثلا یخچالمون خالی بود یک کیلو مرغ نمیخریدن برامون بیارن

ولی خانواده خودم با اینکه خودشون وضع جالبی نداشتن هربار ک خونمون میومدن دو تا دو تا مرغ و میوه و لبنیات و حتی نون میخریدن میاوردن

الان شوهرم تا دستش برسه و بتونه و پنهانی حسابی کمک مالی میکنه همهجوره ب خانواده ش ولی ب خانوده من نه با اینکه میدونه الان اوضاع مالی خانواده م خرابه در این حد ک ما میریم خونشون پول قرض میکنن مرغ و ماهی میخرن

واقعا دلم شکسته از شوهرم ولی نمیدونم میتونم کاری کنم ازین حال بد خارج شم یا کاری برای خانواده م انجام بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میتونی کمکی به خانواده ات بکنی ،طوری که شوهرتون نفهمه؟ 

ماهیانه از شوهرت پول میگیری؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بارها ب مامان بابام گفتم هربار ک میایید خونه ما برام انقد چیز میز نخرید بیارید ولی فایده نداشت چند سال اینکارو انجام دادن 

فقط دلم برای مامانم می‌سوخت میگف شوهرت فهمیده است متوجه هست ک ما ب دخترمون از محبت اینکارو میکنیم

یبار شوهرم گف تو شاغل نیستی ک بخوای مختار خرج کنی هر وقت شدی برو کل پولتو بده ب خانوادت

ازش پول نمیگیری مثلا برای آریشگاه و... یا به خودت بده با همون بهشون بخر اگه پولی که به خودت داد نه اینکه قایمکی پولی که مثلا برای خرید خونه برو برای خانوادت خرید کن 

ماهیانه پنج تومن میگیرم ولی نمیدونم چطور کمک کنم

ماهیانه یه مبلغی رو کنار بزار و هر چند ماه یبار به یه بهانه ای مثلا سال نو ،شب یلدا ،تولد ،روز مادر،روز پدر و ...به حسابشون بریز 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خب نمیگه این دو تومن چی شد؟؟ مثلا بگم چکار کردم

بهش بگو پولی که به من میدی حساب کتابش چرا میکنی 

پوله دیگه زود خرج میشه 

توی حساب خودت باشه اسمس بانکش هم برای خودت باشه 

و انقدر هزینه ها زیاده ۲تومن چیزی نیست برای خرجش یه کافی شاپ برو یه آرایشگاه برو تاکسیم بگیری میشه ۲تومن