2777
2789
عنوان

همسرم مریضه داره وصیت می کنه

1464 بازدید | 60 پست

همسرم و بچه ها مریض نمیدونم کروناس یا انفولانزا  حالش بد و داره وصیت شفاهی می گه که حلالم کن و پیش مردم نگو همسرم بدبود و بدیم و دیگه نگو رو قبرم بنویسید همسری مهربان و فداکار  کلی حرف زد یکیش این بود با مطلقه ها رفت و آمد نکنم  منظور شو پرسیدم گفت خواهرت !!  همش داره ناله میزنه ای همسرم مهربونم !!! عزیزم بهترین همسر😂😂 تو عمرش ازین حرفا نزده بهش گفتم داری هزیون می گی ؟😂😂😂 میگه شاید همین امشب کنارتون باشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

جدی میگه یا شوخی؟

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

اگه آنفولانزاعه

خدا صبرت بده

نمیمیره ولی تو رو میکشه تا خوب شه🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخرش نکن اون الان شرایط روحیشخوب نیست و این حرفاش واقعیه لطفا دلداریش بده و بگو تو همیشه کنارمون میمونی ادم تو مریضیا باید حمایت کنه همسرش رو

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

برای اولین بار تو عمرش یک میلیون زد به حسابم  اصلا ازین کارا نمی‌کند  مال و اموال شم تقسیم کردم دانگ خونه رو به من داد بدجور هزیون فشار آورده

آخ آخ این مردا خدا نکنه یه عطسه کنن.

دمار از روزگار ما در میارن تا خوب بشن.

ناز ناز ناز، اوفففف 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

فیلمشو بگیر خوب شد نشونش بده بگو از این به بعد خوب باش😂😂

صدا شو ضبط کردم  گفتم هفته د یگه به حرفات با هم می خندیم

اگه آنفولانزاعه خدا صبرت بده نمیمیره ولی تو رو میکشه تا خوب شه🤣

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚