2581
2640
عنوان

شب که میشه استرس میگیرم

453 بازدید | 60 پست

یه چند سالیه شب که میشه بدجوری استرس میگیرم و‌ حالم بد میشه جوری که حس میکنم قراره اتفاق بدی واسم بیفته همش دوس دارم صبح بشه ‌، صبح که میشه حالم خوب میشه چرا؟؟؟فقطم خونه خودمون اینجوریم جاهای دیگه نرمالم

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603
خودمم اوقم گرفت 😅🤣😂

ایقداعصابم خورده که معدم ازبی اعصابی دردگرفته بااسم گوزواین بویی که احساس کردم اومدمعدم سوزداد😂😂😂

توی رابطه هاتون گاهی سنگ بندازین تاعمقش براتون مشخص بشه...
منشا نداره استرست؟ ینی چیزی باعثش میشه یا بدون منشا هست؟

مثن گاهی درطول روز ی دل درد معمولی دارم که برام قابل تحمله اما کافیه از ساعت دو شب بگذره همون دل درد سراغم بیاد هزار جور خیال پردازی و فکر وحشتناک میاد توی سرم جوریکه میگم به صبح نمیرسه میمیرم همین ک سپیده دم بشه باز برام اون درد قابل تحمل میشه میگم وا چرا انقدر بابتش استرس داشتم ، حالا این یه مثال بود کلا هر اتفاقی تو زندگیم بیفته یه ذره بابتش استرس داشته باشم شب حس میکنم میخوام بمیرم دردم هزار برابر تشدید میشه حتی اگه ی چیز بیخود باشه نمیدونم چرا  

2456
شاید تو ضمیر ناخودآگاه یه اتفاق بد تو یک شب واست اتفاق افتاده

ممکنه باید هیپنوتیزم بشم منشاش رو پیدا کنم ، چون گاهی انقدر بهم تلقین میشه الان میمیرم که پانیک بهم دست میده سرتاپام میلرزه با این سن و سالم میرم تو بغل مامانم بخوابم اروم بشم  

2604