2777
2789
عنوان

شب که میشه استرس میگیرم

704 بازدید | 60 پست

یه چند سالیه شب که میشه بدجوری استرس میگیرم و‌ حالم بد میشه جوری که حس میکنم قراره اتفاق بدی واسم بیفته همش دوس دارم صبح بشه ‌، صبح که میشه حالم خوب میشه چرا؟؟؟فقطم خونه خودمون اینجوریم جاهای دیگه نرمالم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منشا نداره استرست؟ ینی چیزی باعثش میشه یا بدون منشا هست؟

مثن گاهی درطول روز ی دل درد معمولی دارم که برام قابل تحمله اما کافیه از ساعت دو شب بگذره همون دل درد سراغم بیاد هزار جور خیال پردازی و فکر وحشتناک میاد توی سرم جوریکه میگم به صبح نمیرسه میمیرم همین ک سپیده دم بشه باز برام اون درد قابل تحمل میشه میگم وا چرا انقدر بابتش استرس داشتم ، حالا این یه مثال بود کلا هر اتفاقی تو زندگیم بیفته یه ذره بابتش استرس داشته باشم شب حس میکنم میخوام بمیرم دردم هزار برابر تشدید میشه حتی اگه ی چیز بیخود باشه نمیدونم چرا