2777
2789

من دلم گرفته پریودم فردا هم امتحان دارم ازمونمم نرسوندم استرس دارم خوب نخوندم ۴ ساعتم امروز کلاس داشتم گشنمه و دشویی دارم ولی برم خوابم میپره پتومم داداشم گرفته وسط پاش هی میکشم نمیده خوابش سنگینه بازم بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم گرفته پریودم فردا هم امتحان دارم ازمونمم نرسوندم استرس دارم خوب نخوندم ۴ ساعتم امروز کلاس داش ...

خوشبحالت دغدغه ت این

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

خوب بگو چرا؟ 

شوهرم دوست دارم ولی پشیمونم باهاش ازدواج کردم 

عصبی دست بزن داره کم وقت میزاره اصلا درکم نمیکنه 

خستم از زندگی کردن اگر پسرم نبود میگفتم بمیرم بهتر

پسرت انگیزه زندگیت نیست؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
واسه هر کسی دغدغه ها متفاوته شاید دغدغه های شما هم واسه من طنز بیاد من فقط دغدغه یه روزم رو به شما گ ...

اینا حل شدنی خوشگلم 

فقط بخاطر پسرم زندگی میکنم 

منم دنبال ی انگیزم واسه ادامه دادن

خوبه که انگیزه داری خواهر

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
نه والا همه چی یه علتی داره منم از زندگیم خسته شدم دیگه نمیکشم

چند روز پیش شوهرم چنان محکم زد صورتم خون دماغ شدم

مادرپدرش صدا زدم ببین من فکری به حالم کنند

شوهرم گفت اینم زده اومد بهم گفت مقصر تویی

چند روز پیش شوهرم چنان محکم زد صورتم خون دماغ شدم مادرپدرش صدا زدم ببین من فکری به حالم کنند شوهرم ...

منم داد بیداد کردم سرش شیش شکم زاییدی یکبار کتک خوردی که بفهمی چی میگم