2652
2640

معلومه ک نیستن سلیقه هرکسی متفاوته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

آره خب

مگه سبزه چشه

من هرچی سبزه میبینم خیلیم قشنگن ک

این پریشانی...مرثیه خوانی...روضه گردانی... آبروی ماست♥♥خیمه نورانی...مادرت بانی... خان سلطانی... آبروی ماست♥♥                                                                                                             من اینجا خیلی درخواست دوستی دارم ولی متاسفم  چون وقت ندارم نمیتونم قبول کنم دوست عزیز***    ذکرصلوات ازاون ذکرایی هس ک اون دنیا ب دادمون میرسه**چقد خوبه ک عادت کنیم ب گفتن این ذکر***همینجوری ک داریم کارای روزمره ی خودمونو انجام میدیم زیرلب آروم بگیم:اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💚💚💚💚💚

مگه کسی چیزی گفت😐

والا ما میدونستم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
2456
من شوهرم بور و سفید و چشم رنگیه من برنزه مشکی حتی برادر شوهرمم میگه برنز دوس دارم میدونی برنزه ها ...

شوهر سفید پسند ندیدی

گل مریم هستم یه تک دختر با دو تا داداش      تیر ماهی🌿  دانشجوی کارشناسی ارشد حساب داری دانشگاه تهران     مریما خیلی چیزا رو میفهمن و از خیلی چیزا زود سر در میارن اما به روی خودشون نمیارن چون قلب بزرگی دارن که نادیده میگیره. اگه بدی در حق مریمی کردی و اون جوابت رو نداد فکر نکن که ازت کم آورده یا نتونسته جوابتو بده، اون ازش گذشته چون آرامش که در وجودش داره خیلی بیشتر از کینه و نفرت هست😇 مدرس آشپزی پخت انواع غذاهای ایرانی و بین المللی     خانمای ساکن تهران برای ثبت نام پیام بدین

من رنگ پوستم سفیده یکمم زرد مانند میزنه

انگار بوره چه میدونم

ب هرحال عاشق رنگ پوستمم عاشق همه چیمم

همم جذب پسرای سفید شدم هم جذب پسرای سبزه

کلا چیزی ک منو جذب کرده یکی چشماشون بوده یکی صداشون یکیم باسنشون ک باید داشته باشن تخت خوشم نمیاد

وگرنه رنگ پوست من کاری ندارم هرچی بود بود حتی سیاه پوستم بوده ک توو فیلمای امریکایی دیدم و از نظرم جذاب بوده

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
2655