لوبیا چشم بلبلی رو میذاری آب پز بشه،بعد که پخت با یکم شوید خشک سرخش میکنی،یکم تفتش بده و یکم زردچوبه،فلفل، دارچین نمک و اگر دوس داری زعفرون بهش بزن،برنج رو آبکش کن و لوبیاهارو بریز توش و قاطی کن
فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون
من اول پیاز رو رنده میکنم و گوشت چرخی حسابی. لوبیا رم از قبل میزارم نیم ساعت میپزه. بعد به گوشتم رب میزنم تفت میدم بعد لوبیا. یه رب درشو میبندم. برنج رو که ابکش کردم لا به لا میریزم. عالی میشه
پیاز و گوشت رو با رب و زردچوبه و نمک و گل پر فراوون و فلفل سیاه تفت بده بعدش لوبیا رو اضافه کن و یک چهارم پیمانه آبجوش بریز درشو ببند تاسس غلیظ بشه بعدم لابلای برنج آبکش شده بریز دم کن
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اگه اره روش من اینه پیاز داغ فراوون با گوشت تفت میدم بعد پوره گوجه زیاد میریزمتوش علاوه بر رب دارچین هم یه مقدار میریزم اضافه بر زردچوبه و فلفل سیاه بعدشم من برنج و ابکش نمیکنم کته دون در میارم و توش زعفرون حسابی میریزم بعد مواد گوشتی و لوبیا رو میریزم تو برنج و دم میکنم اگه میخای چرب و چیلی و باحال بشه لوبیا رم تفت بده بعد بپز و اضافه کن به سس گوشتت