2777
2789
عنوان

سردرگمی تحصیل یا ازدواج

146 بازدید | 18 پست

سلام من 25 سالمه بعد از مدتها سختی تونستم به خودم سامون بدم دانشگاه رشته روانشناسی قبول بشم حالا خواستگار میاد من اصلا آمادگی شو ندارم از طرفی سنم داره میره بالا خیلی حالم بده میخوام درس بخونم فقط و ورزش کنم طراحی هم میکنم خرج خونه بامنه ولی دیگه الان تازه حالم بهتره اصلا نمی‌خوام با کسی باشم مادرم میگه ترشیده شدی و دیگه کسی نمیاد بگیرتت

دوس دارم کار کنم تا ابد در عین حال خیلی تنهام تازه میخوام با کسی باشم ک خیلی منو درک کنه و سواد بالایی داشته باشه این غیر معقوله؟ فوبیای ازدواج پیدا کردم

ازدواج با ادم درست خیلی تسهیل کننده ی مسیر زندگی هست. ترشیده رو نمیدونم ولی خب برای یه دختر تا یه سنی خواستگار خوب میاد. بشین باخودت فکرهاتو بکن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپیک آخرم

۱۴ تا حدیث کسا تا آخر امشب بود ۹ تا مونده آرزو میکنم غم هاتون از یک در بده بیرون و دیگه برنگرده و خوشی های فراوان از دری دیگر وارد بشه و پایدار بمونه تو زندگی شما

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
خیلی میترسم. از بس اتفاقای بد می‌شنوم  

من هم تقریبا همسن شما هستم و البته با مشکلات دیگری دست و پنجه نرم میکنم و از این واهمه ها هم دارم حتی خانواده 

باور کن ازدواج جلوی تحصیل و پیشرفتتو نمیگیره

دنبال آدم درست باش، بقیه‌ش خودبخود حله

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خیلی میترسم. از بس اتفاقای بد می‌شنوم 

لزومی نداره زود جواب مثبت ب یا منفی بدی عزیزم، یه چند ماهی جهت آشنای با هم و تحقیقات وقت بگذرون تا بتونی به تصمیم قطعی و نهایی برسی که بعد پشیمون نشی

اگه طرف آدم با شعوری باشه به درست لطمه نمیخوره ، وگرنه خب ردش میکنی و میری سراغ بعدی

ازدواج با ادم درست خیلی تسهیل کننده ی مسیر زندگی هست. ترشیده رو نمیدونم ولی خب برای یه دختر تا یه سن ...

دعا کنید من و ساحل به زودی با آدم سالم و خوبی مزدوج و خوشبخت بشویم

خب اگه نباشه دیگه تقصیر شما نیست، ازدواج نکردن بهتر از ازدواج عجولانه کردنه در ضمن وقتی تو جامعه با ...

من در جامعه نیستم دانشگاهم هم دخترونه است 

لزومی نداره زود جواب مثبت ب یا منفی بدی عزیزم، یه چند ماهی جهت آشنای با هم و تحقیقات وقت بگذرون تا ب ...

آخه قبول نمیکنن خیلی واهمه دارم یه آدم معمولی با یه خونواده معمولی تاپیک های قبل منو بخونی میفهمی چقد درد داشتم تازه ی ذره آروم شدم خیلی حالم بده برا منم دعا کن😢😔