2777
2789
عنوان

هعی نصف شب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

سلام صبحت بخیر مشکلات زیاد اره منم اعتقادمو از دست دادم بقیه نمیدونند ولی منم خسته شدم حس میکنم هرچی به خدا نزدیکتر میشیم اون داره ما را از آرزوهامون دور میکنه میگند صلاحتو میخواد آخه این زندگی ها چی توش صلاح که داریم با حسرت پیش میریم 

والا من رو اصول خاصی نه به نیت ۱۴ معصوم ۱۴ تا بسته نمک تا الان نذر کردم  صلوات فرستادن و نوشت ...

قربون دل پاکت 

چشم میزنم 

فقط ازش حاجت گرفتی؟اول نمکات پخش کردی یا حاجتت و گرفتی پخش کردی این مورد وهیجوقت متوجه نشدم ک اول پخش کنی یا حاجت گرفتی پخش کنی

+خدایاشکرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبحت بخیر مشکلات زیاد اره منم اعتقادمو از دست دادم بقیه نمیدونند ولی منم خسته شدم حس میکنم هرچی ...

سلام عزیزم

واقعا 🤝🏻🤝🏻💔😔

ادم کم میاره دست خودشم نیست .. منم خیلی وقته دیگه نه روح روانی برام مونده نه نایی به یه تارمو وصلم

+خدایاشکرت🤍

میتونم بپرسم مشکلت چیه اگه ناراحت نمیشی بگو اگه هم نمیخوایی هیچ نگو 

اخه مشکل زیاده فداتشم بیشتر که کاری مالیه 

قرض و قسطک از طرفیم سرکار نمیرم خونم حسابی همچی ریخته بهم... 

+خدایاشکرت🤍

قربون دل پاکت  چشم میزنم  فقط ازش حاجت گرفتی؟اول نمکات پخش کردی یا حاجتت و گرفتی پخش کرد ...

هنوز میون زمین آسمونم

نه پخش نکردم

حاجت بگیرم پخش میکنم

اما سر خواهرم یه مشکلی داشت مریض بود 

خیلی دلمون شکسته بود خیلی من خودم متوسل به امام رضا میشدم خیلی دعا میکردم مامان بابام نابود شدن پیر شدن 

هر کی مامانمو میدید درجا میگفت وای مامانت چرا انقدر پیر شده 

میخوام بگم چقدر سختی کشیدیم چقدر دلمون شکسته بود 

نمیدونم چی بود چیشد چی جواب داد ولی الان چند ماهه خواهرم حالش خوبه و مریضی دیگه تو تنش نیست

معجزه رو دیدم

ان شاالله دیگه بر نگرده مریضیش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
هنوز میون زمین آسمونم نه پخش نکردم حاجت بگیرم پخش میکنم اما سر خواهرم یه مشکلی داشت مریض بود  ...

ایشالله ❤️❤️

منم پدرم تازه خوب شده کلی صدقه و نذر و آش ااینا دادیم اصلا دیگه به یکی متوسل نشدیم .. فقط امیدوارم خدا خودش نگاهش باشه برا کسایی که مشکل زیاد دارن یه گوشه چشمی نگاه کنه بیشتر ازین کامشون تلخ سنگین نباشه ازین دنیا

+خدایاشکرت🤍

ایشالله ❤️❤️ منم پدرم تازه خوب شده کلی صدقه و نذر و آش ااینا دادیم اصلا دیگه به یکی متوسل نشدیم .. ...

خواهر من ۲۰ سال درگیر بود 

زیاد دوست ندارم صحبت کنم راجبش 

خدا که مقصر مریضی نیست 

نمیدونم چه حکمتی بود 

فعلا خداروشکر خوبه

امیدتو از دست نده 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خواهر من ۲۰ سال درگیر بود  زیاد دوست ندارم صحبت کنم راجبش  خدا که مقصر مریضی نیست  ...

درکت میکنم مریضی عزیزا بدترین امتحانه برای ادم..

مرسی که هم صحبت شدی 

نور به زندگیت

+خدایاشکرت🤍

اخه مشکل زیاده فداتشم بیشتر که کاری مالیه  قرض و قسطک از طرفیم سرکار نمیرم خونم حسابی همچی ریخ ...

اگه شوهر داری اجاره نمبده که این بحثم منم هست مالی هم چی بگم فقط میتونم بگم توکل کن به خدا بازم باید به خودش پناه ببریم کفر هم بگیم شانس که نداریم می‌افتیم ته چاه 

اگه شوهر داری اجاره نمبده که این بحثم منم هست مالی هم چی بگم فقط میتونم بگم توکل کن به خدا بازم باید ...

مرسی عزیزم ما همیشه توکل میکنیم ایشالا نگاه کنه 

+خدایاشکرت🤍