2777
2789

پسرم ۶ سالشه و بیش فعالی شدید داره و دارو نمی تونه بخوره چون معدش حساسه و سابقه خون ریزی معده داره 

من با وجود ی دختر ده ماهم پیش دبستانی می برم پارک باشگاه بخدا الان بی دلیل خون ریزی دارم پریودم نیستم انقدرررررررر خستم می کنه 

داد می زنه وسط حرف می پره همش در حال پریدن از مبل از چارچوب در می گیره می ره بالا محکم می پره پایین😭😭 از اپن می پره مبل می پره فقط به ابجیش و من داد میییی زنه .... 

از ساعت نه صبح بیدار تا سه شب یک ساعت خواب نداره 😭😭

امروز از مدرسه ک می اومدیم طبق روال همیشه شروع کرد ب دویدن من دخترم تو کالسکه پیشم بود نتونستم مثل همیشه دنبالش بدوم ما با دوتا از مامان ها و دوستای پسرم بودیم اونا آروم راه می رفتن من هر چقدر زبون گرفتم دستم بگیر خوراکی می گیرم جایزه می گیرم بازم یهو ناغافل دستمو گرفت و پرید تو خیابون همزمان ی پرایدی با سرعت اومد سمتش ...

من تا دخترم ول کنم برم سمتش جونم بالا اومد قلبم وایساد آخرم ماشین میلی متری ترمز کرد و ی برخورد خفیفی هم با پسرم داشت من اون لحظه واقعا پر چند تا حس بودم نگرانی ترس عصبانیت از اونورم دخترم گریه می کرد ناخواسته زدم صورت پسرم😭😭😭😭😭

دوستاشم بود کاش می مردم دیگ دستش گذاشت صورتش تا خود خونه آروم اومد😭😭😭😭😭 از عذاب وجدان دارم می میرم ولی،فکر اینکه از دستش می دادن منو دیوونه کرد 😭😭😭 آخه چرا زندگی من اینجوری شده اصلا روز خوبی ندارم همش نگرانی همش استرس شما بگید من چی کار کنم چجوری کنترل کنم زندگی مو پسرمو 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بگردم چقدر درکت میکنم. کاریه که شده بهش محببتتو بیشتر کن کاری کن یادش بره.ببین هیچوقت نزنش هیچوقت کتک از یاد بچه نمیره🫠حالا الان کوچیکه فراموش میکنه من بعد نززززن

پیش میاد دیگه واکنش عصبی بوده 

ولی خوب غرور بچه پیش دوستاش شکسته باید جبران کنی فردا صبح که می بریش یا ظهر که میری دنبالش براش هدیه بخر جلوی همون دوستاش بهش بده و ازش عذرخواهی کن د براشون توضیح بده که چرا از کوره در رفتی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اخی الهی خیلی لحظه سختی بوده برات ازشدت نگرانی زدیش ناراحت نباش

بخدا بی دلیل خون ریزی دارم آنقدر دنبالش می دوم شوهزمم اصلا خونه نیس صب می ره شب میاد ولی عذاب وجدان دارم می گم ببینه دوستاشو خجالت نکشه😭😭😭

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

شرایط سختیه

بنظرم دارو بهترین راهکار باشه، اگر اذیت می شه با دکترش مشورت کنید که عوض کنه یا روش مصرف رو تغییر بده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچتو با بازی های هوشی میتونی اروم کنی یکم وقت بزار اجر بازی اینا بشینه نشستن اروم اروم یاد میگیره کنارش بشین تلوزیون نگاه کن پازل بخر براش باهم درستش کنید و جایزه بگیر براش پسر منم همین بود الان خوب شده دارو دکتر داد نداد م وان حموم رو پر کن بااب بازی کنه انرژیش بیشتر خالی میشه نگرانم نباش بچه ایک سالمه ایمدلیه الان اسمشو گزاشتن پیش فعالی بچه تو سالم و فوق العاده باهوشه عذاب وجدانم نگیر تنبیه هم لازمه

شاید هر کسی جای تو بود همین رفتاررو میکرد و اون چکی که زدی بیشتر از ناراحتی و فشاری که اون لحظه بهت وارد شده بوده خودت رو مقصر ندون تو هم حق داری خسته باشی توهم حق داری عصبانی بشی و انشاءالله این یه تجربه باشه برای گل پسرت که دیگه این کارارو حداقل توخیابون نکنه و در اخر حداروشکر که اتفاق بدی برای پسرت نیفتاده  

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

درکت میکنم .

عذاب وجدان بدیه ...

منم امشب زدم تو صورت پسرم🥺

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بخدا بی دلیل خون ریزی دارم آنقدر دنبالش می دوم شوهزمم اصلا خونه نیس صب می ره شب میاد ولی عذاب وجدان ...

نه بابابچه اس.همون موقعه ک رسیدیدخونه یادش رفته.

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌

داداش منم بیش‌فعاله واقعا سخته همش باید نگران این باشی الان به خودش آسیب نزنه به بقیه آسیب نزنه هعییی🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم