2777
2789
عنوان

لطفا بیاین دارم دیوونه میشم

27 بازدید | 17 پست

من مشکلات خیلی زیادی توی زندگیم دارم اما این یکی واقعا داره به مرز جنون می‌برتم 

مشکلم مامانمه داره دیوونم میکنه .مشکل من اینه مامانم کل زندگیمون وقف مادربزرگم(پدربزرگم ۴ ماهه فوت شده)کرده .هر روز میره اونجا اون ساعت هایی که اونجاست که هیچی بعد که میاد با کوه افسردگی میاد  و وقتیی هم خونه اس همش اونا زنگ میزنن و دستور میدن فلان کار رو کن و بعد که مامانم خونه اس درگیر کارهای اداری اوناس خواهر برادر زیاد داره اما برای هر کدوم یه دلیل میاره که نشون بده فقط خودش هست میگه یکی دوره یکی بجه داره و فلان .تازه هم بازنشسته شده توقع مادربزرگم فوق العاده زیاد شده و همش دلش میخواد مامانم نوکریشون کنه نه چیزی بخوره و فقط کار کنه براشون .دلم برای مامانم کبابه .مامان من به خاطر درد هایی که داره نمیتونه کارهای خونمون کامل بکنه بعد میره اونجا مثل یه کلفت میشوره میسازه دیدم زمانی که میره حتی یه لحظه هم نمیشینه .وقتی هم خونه هست همش حرف اوناس .وقتی میخوایم جایی بریم همش حرف اوناس زندگی مون شده کلا اونا .دارم دیوونه میشم دلم میخواد روزهایی که خودم خونه هستم فقط با مامان و بابام خوش بگذرونم نه وقتی نیم ساعت دیر بیدار میشم مامانم بدون خبر بره خونه اونا. دلم میخواد با مامانم بدون جنگ و خشونت حرف بزنم ولی نمیشه .من تک فرزندم هیچ کس دیگه ای هم برای تفریح و درد دل ندارم دلم میخواد با مامانم باشم .روزهای آخر کنکورم آنقدر مامانم درگیر اونا بود اعصاب نزاشت برای من و باعث شد از کارم عقب بیفتم 

چی کار کنم  

وقت مشاوره گرفتم خودم برم حرف بزنم اما تا چند روز دیگه که وقتشه دق میکنم شما راه حل بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم فرزندم .جونم برای مامان و بابام میدم اما دیکه یه حدی داره وقتی آدم ازدواج میکنه یعنی اول مسئولیت خونه خودش داره بعد پدر مادرش .مادربزرگم سر شار از انرژی منفی هست آنقدر که غر میزنه خب من ولم میخواد مامانم جایی بره کخ خوشحال باشه نه جایی که آفسرده شه

هر چیزی حدی داره واقعا کار مامانت درست نیست همونطور که در برابر مادرش احساس دین میکنه.خب تو هم بچه ...

به خدا دارم دیوونه میشم همش میگم کاش یکی داشتم باهاش حرف میزدم اون میشد همدمم 

مامانم رها کنم بزارم بره پیش مامانش خوش باشه

به خدا هی به سرم‌میزنه فردا برم درخواست خوابگاه بدم بهشون التماس کنم بزارن خوابگاه بمونم بلکه دیگه نبینمشون اعصابم آروم شه

سلام

ببخشید که این پست رو میزارم  

من مشاوره گرفتم و مشکلم حل شد.

شاید شما هم بتونید مشکلتون رو  حل کنید!

1 ساعت اول هم رایگانه

مشاوره خانواده ، ازدواج ، تحصیلی ، اقتصادی ، مهاجرت و...

https://www.sheypoor.com/v/1-ساعت-مشاوره-رایگان-تلفنی-433541863.html

عزیزم کتابات چه منابعی ان؟قیمتاش چطوریه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
سلام ببخشید که این پست رو میزارم     من مشاوره گرفتم و مشکلم حل شد. شاید شما هم بتونید ...

تبلیغه یا واقعا انجام دادین؟

مشاور حضوری رزرو کردم ۴۵ دقیقه ۲۳۰ تومن اما عیب نداره دار و نداریم حاضرم بدم فقط اعصابم اروم شه

عزیزم کتابات چه منابعی ان؟قیمتاش چطوریه 

عکسش واضح نمیاد 

آیدیم رو میدم تو ایتا پیام بده بزارم برات 

این پیامم دیدی درخواست دوستیم قبول کن اونجا آیدی بدم

همه منابع معروف تجربی دارم  خیلی سبز و گاج و ... الان لیستش میفرستم

مرسی عزیزم قیمتا رو هم بزار لطفا 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
عکسش واضح نمیاد  آیدیم رو میدم تو ایتا پیام بده بزارم برات  این پیامم دیدی درخواست دو ...

باشه گلی