مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 عنوان توی دلم آشوبه.. | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست دلم یه آرامش میخاد از جنس مهربونی خدا🥺خدا جونم میشه یه روزم برسه از ته دلم یه نفس راحت بکشم و سجده شکر بجا بیارم بچه ها برا حاجت دلم دعام کنید خواهرانه خیلی حالم بده 🥺😭😭 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی.. 1402/08/19 | 19:56 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 چشم حدیث جونم اگه قابل بدون. این روزاتم تموم میشه توکل بر خدا ما که جز خدا پناهی نداریم.ای خدای مهرب ... با کامنتت گریه کردم بخدا ممنونم آبجی ایشالا خودتو خانوادتو از همه ی بلاها حفظ کنه و از ته دلت همیشه شاد باشی❤️❤️ مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
barhang عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 6456 با کامنتت گریه کردم بخدا ممنونم آبجی ایشالا خودتو خانوادتو از همه ی بلاها حفظ کنه و از ته دلت همیشه ... قربونت عزیزم ایشاالله😘❤ دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
گندم1983 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1529 منم تو شرایط تو هستم از ته دل برات دعا میکنم مشکلت حل بشه تو هم برا من دعا کن