2777
2789

نگین نرو اونجا یا دوری کن و اینا

من نرم به زور میبرنم اونجا و بعدها از دماغم بیرون میکشن هر جوری شده

شورش رو درآوردن دیگه

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری به زور میبرن ؟ دست و پاتو میگیرن ؟؟

بگو نمیام هر غلطی خواستید بکنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آخه چه حوصله ای دارن

امشب هرچی از دهنش دراومد گفت

بخدا از خدا میترسم جوابش رو نمیدم

از همه چی بدم میاد دیگه

دائم میگه به تو میگن مادر؟

به تو میگن زن؟

از راه رفتن و حرف زدن و همه چیم ایراد میگیره

اون روز میگه از زن دیگه برای پسرم گرفتم ان شالله  باید ایندفعه هواسم رو جمع کنم.

منظورش شوهرم بود که زن دیگه بگیرن

بخدا حرف میزدم بغضم میشکست.

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
چی میگن

تاپیک های قبلی گفتم

هنوز ادامه میدن

جوکی میگن بعد یه جوری بی ربط ربطش میده به من

چطوری به زور میبرن ؟ دست و پاتو میگیرن ؟؟ بگو نمیام هر غلطی خواستید بکنید

نه عزیزم

هی زنگ زنگ 

بعد میگیم نمیایم

یکی رو میفرسته دم در باید بیاین

بعد شوهرم میگه زشته

اگه نرم با شوهرم بعد شوهرم روزگارم رو سیاه میکنه با کارا و رفتارش 

مجبورم برم

جدیدا هم میره سر کار شوهرم پرش میکنه 

مشخصه از رفتاراش که عوض شده

بخدا دارم دیوونه میشم

تاپیک های قبلی گفتم هنوز ادامه میدن جوکی میگن بعد یه جوری بی ربط ربطش میده به من

عزیزم عادیه خونه خودت باش شوهرت پشتت باشه خوبه هواتو داره؟دهنشونو ببنده بعدم ی بار جوابشونو بده بسوزونشون فدای سرت من همینکار کردم شوهرمم باهاشون دعوا کرد الان راحتیم آرامش داریم زنه تو خریدام گیر میداد چرا پول خرج میکنی پدر شوهرمم همینطور حالا خیلی چیزای دیگ

سلام دوستم خوبی

سلام ممنون

شما خوب هستین

وقتی شوهرت همراه نباشه کارخاصی نمیشه کرد. فقط باید تحمل کرد . یا داایم جنگو دعوا داشته باشی ک شاید ب ...

دیگه اعصاب جنگم ندارم

نه عزیزم هی زنگ زنگ  بعد میگیم نمیایم یکی رو میفرسته دم در باید بیاین بعد شوهرم میگه زشته ...

مثل خودشون رفتار کن 

عاصیشون کن 

نذار بگن بیایین 

خودت همش برو . وسایلتو جمع کن برو خونشون . بذار کلفتیتو کنن 

بزن به در سلیطگی 

بعد میبینی چطور جمع میشن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan