2777
2789
عنوان

مهمون ناخونده

140 بازدید | 15 پست

دایی شوهرم شهر دیگه زندگی میکنه همیشهوقتی میاد نزدیک خونه که میرسه زنگ میزنه که داریم می‌آییم خونتون یعنی حتی فرصت ده دقیقه‌ای هم نداری

چند بار دم افطار یا شب عید اینجوری اومده 

منم هول هولکی شام درست میکنم و... 

امروز ساعت ۳ونیم زنگ زد حسم گفت همین داستان رو باز داریم جواب ندادم 

بعد پیام داد می‌خواهیم بیاییم بهتون سر بزنیم منم جواب ندادم 

چون هم خونه مرتب نبود هم میوه نداشتیم 

بعد دو ساعت زنگ زدم رد تماس داد

حالا به نطر شما کار غلطی کردم 

ن کارت درسته باید یاد بگیرن مهمون شما باید دعوت کنی

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن کارت درسته باید یاد بگیرن مهمون شما باید دتوت کنی

من حرفم این هست حالا میخوای بیایی شب قبل زنگ بزن تا من همه جوره آماده باشم شاید من چیزی برای پذیرایی ندارم باهاشون هم رودربایستی دارم

من حرفم این هست حالا میخوای بیایی شب قبل زنگ بزن تا من همه جوره آماده باشم شاید من چیزی برای پذیرایی ...

من مهمون هول هولکی دوست ندارم حتی اگه شب قبلش بگن

باید حداقل ۲روز جلوتر بگن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
من بودم محل نمیدادم اصلا بهش بره گمشه...عین پسردایی مادر من...مفت خور تازه خونشم دعوتمون نمیکرد...

به خدا تو این ده سال فقط یه بار دعوت کرد عروس مهمونی همه رو شام بیرون همه مهمون ها اومده بودن آخرین نفر اومدن  رستوران و یه بار دعوت کرد عدس پلو داد 

من مهمون هول هولکی دوست ندارم حتی اگه شب قبلش بگن باید حداقل ۲روز جلوتر بگن

نه من فرزم زود آماده میکنم ولی آخه حتی بهت فرصت نمیدن بری سر کوچه خرید کنی البته که ساعت ۳ و نیم حتی مغازه ها هم بسته بود

به خدا تو این ده سال فقط یه بار دعوت کرد عروس مهمونی همه رو شام بیرون همه مهمون ها اومده بودن آخرین ...

توام دو سه بار زنگ بزن سر زده برو ادم بشن

چیه ادمای اینجوری بکشن اه اه

توام دو سه بار زنگ بزن سر زده برو ادم بشن چیه ادمای اینجوری بکشن اه اه

شهر دیگه هستن من اصلا دوست ندارم سر زده برم شاید باور نکنی من خونه هیچکس سر زده یا بی دعوت  نمیرم 

نه من فرزم زود آماده میکنم ولی آخه حتی بهت فرصت نمیدن بری سر کوچه خرید کنی البته که ساعت ۳ و نیم حتی ...

منم فرزم مادرشوهرم خدا نگذره ازش انقدر اومد خونم الکی اینور اونور دست کشید که یعنی کثیفه تمیزی خونه حالت وسواس گرفته برام🫠یه روز کامل همه جا رو باید بسابمم همه جاا

شهر دیگه هستن من اصلا دوست ندارم سر زده برم شاید باور نکنی من خونه هیچکس سر زده یا بی دعوت  نمی ...

توام مثل خودشون برو ولی شب قبل زنگ بزن فردا خودت بنداز خونشون😂😂