2777
2789
عنوان

تخلیه رحم یا هیسترکتومی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 54 پست
مامان منم تازه این عمل کرده البته شکمی قرار بود لاپاروسکوپی عمل کنه ولی سر یه عمل قبلنش دکتر گفت نمی ...

سلام عزیزم خوبین؟ مادرتون بعد جراحی لاغرترشدن؟ کاه وزن داشتن؟اگه اره چقدر تقریبا؟ 

من باید تخمدان هام رو بردارم اگه بخوام رحم رو هم بردارم میشه با این روش؟

سلام عزیزم خوبین؟ شماهم جراحی کردین؟ بعدعمل لاغروضعیف ترشدین یا نه؟ اگه کاهش وزن داشتین تقریبا چقدبود ممکنه بگین🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم خوبین؟ شماهم جراحی کردین؟ بعدعمل لاغروضعیف ترشدین یا نه؟ اگه کاهش وزن داشتین تقریبا چقدبو ...

نه والله عمل نکردم من هم فشار خون بالا دارم هم دیابت جرات عمل ندارم 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
عزیزم خوبین؟ مادرتون بعد عمل کاهش وزن داشتن؟ اگه داشتن چقد بود تقریبا؟ ازهمه میپرسم کاش جوابم بدن🥲

سلام عزیزم خوبی بله تقریباده کیلووزن کم کردن روحیشونم خیلی حساس شده افسرردگی هم گرفته

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
سلام عزیزم خوبی بله تقریباده کیلووزن کم کردن روحیشونم خیلی حساس شده افسرردگی هم گرفته

مرسی عزیزم  اگه ممکنه سوالامو جواب میدین🥺جراحیشون رحم و تخمدان ها بوده؟ ده کیلو تو چه مدت کم کردن؟؟ پزشکشون گفت لاغری طبیعیه؟ بعد جراحی رفتین سونوی معده و روده؟ یا کولونوسکوپی و اندوسکوپی؟ یا سی تی اسکن؟ 

مرسی عزیزم اگه ممکنه سوالامو جواب میدین🥺جراحیشون رحم و تخمدان ها بوده؟ ده کیلو تو چه مدت کم کردن؟؟ ...

ن فقط رحم وبرداشتن ده کیلوتویک سال ونیم بله گفتن طبیعیه ن بعدازاون اصن چکاپ نرفته 

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
سلام عزیزم،منظورتون بعد عمله؟یا رفع بزرگی شکم؟اگه بلافاصله بعد عمل منظورتونه،خب بستگی به بدن شخص ،می ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت❤

بیشتر منظورم کاهش وزن و لاغر شدنه... میشه بگین خالتون چطورشدن؟ چقد کم کردن تقریبا توماه های اول؟ خیلی لاغرشدن؟ بعد چه مدت وزنشون برگشت؟ 

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت❤بیشتر منظورم کاهش وزن و لاغر شدنه... میشه بگین خالتون چطورشدن؟ چقد کم کردن ...

والا خالم دقیق نمیدونم ولی فک کنمحداقل۷،۸کیلو کم کرد،میدونی چون از نظر روحیم بخاطر فوت همسرش بهم ریخته بود وغصه میخورد،وغداشم خیلی کمتر شده بود،

ولی من بعد چند ماه دیدمش بازم به حالت قبل برگشته بود تقریبا،ولی میگن بعد عمل تخلیه رحم بهتره ورزش ورژیم مناسب باشه،چون اکثر افراد چاق میشن وهیکلشون بهن ریخته میشه،قبلا باشگاه میرفتن،هنوزم میرن،رژیمم خاله کوچیکم رعایت نمکنه،تملی شده،نمیدونم حالا علتش بخاطر عمل باشه یا چیز دیگه

والا خالم دقیق نمیدونم ولی فک کنمحداقل۷،۸کیلو کم کرد،میدونی چون از نظر روحیم بخاطر فوت همسرش بهم ریخ ...

مامان من تازه یه ماهه عمل کرده و تقریبا شش کیلو کم کرده... همش نگرانم میترسم کاهش وزن طبیعی نباشه🥺ازدکتر پرسیدیم گفت خانم وزن کمتر بدن سالمتر ولی من نگرانم همچنان 

خالتون هفت هشکیلو رو تو چه مدت کم کردن؟ 

مامان من تازه یه ماهه عمل کرده و تقریبا شش کیلو کم کرده... همش نگرانم میترسم کاهش وزن طبیعی نباشه🥺ا ...

همون تو دوران نقاهتش،

نگران نباش،به غذاش برس،اگه مشکل دیگه ای نداره،اکیه