2581
2640
عنوان

نی نی کست (پادکست نی نی سایت)

764 بازدید | 65 پست

سلام اهالی نی نی سایت خوبین؟   

میگم که دقت کردین که 2 تا شنبه قبل، نی نی سایت 2 تا پادکست مختلف رو داخل سایت گذاشته؟!

قضیه از این قراره که ما تصمیم گرفتیم علاوه بر مقاله، هر هفته شنبه ساعت 9 صبح، یک پیام صوتی هم برای شما داشته باشیم که در اون تاپیک های پر بازدید و خبرها رو باهم میخونیم، از مطلب پر بازدید هفته میگیم و یک سری خرافات و بررسی میکنیم و موزیک گوش میدیم، راجع به رسانه کلی اطلاعات به دست میاریم کلی ترفند یاد میگیریم و... خلاصه بگم سعی کردیم مطابق سلیقه همه حرف برای گفتن داشته باشیم! حالا برای بهتر و بهتر شدن اوضاع نی نی کست دوست داریم نظرات شمارو هم بدونیم! شما چی دوست دارید؟

نی نی سایت شنیدنی است   

اینو که گفتی من ندیدم چرا؟

و درد به استخوانِمان رسیده اما هنوز خودمان را نباخته‌ایم و روزگار را زندگی می‌کنیم و هنوز آنقدر می‌خندیم که سرمان از این همه ناخوشی هایی که مجبور به پذیرفتنش کردیم درد می گیرد :)

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

راجع به روانشناسی ، مبحث شخصیت شناسی😁🙏🏻

کاربر zxm23  هستم. هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁یه کتاب و اهنگ خوب معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست، اهنگ چشماتو ببند، دلبر ناب، امضا، مال من باش، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌، اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
2603

لطفا راجب توسعه فردی هم پادکست بذارید

مهارت مدیریت احساسات

مهارت بیان احساسات

مهارت دفاع کلامی از خود با آرامش 

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
لطفا راجب توسعه فردی هم پادکست بذارید مهارت مدیریت احساسات مهارت بیان احساسات مهارت دفاع کلامی از ...

حتما عزیزم. پادکست شماره 4 قطعا از یکی از همین موضوعاته

نی نی سایت شنیدنی است   
2456
چشم    

مرسییی❤🤩

کاربر zxm23  هستم. هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁یه کتاب و اهنگ خوب معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست، اهنگ چشماتو ببند، دلبر ناب، امضا، مال من باش، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌، اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
حتما عزیزم. پادکست شماره 4 قطعا از یکی از همین موضوعاته

ممنون از شما🙏🏻💐

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

سلام 👋

هر دو رو گوش دادم خیلی خوبه اگر سعی کنید مطالب پزشکی و بررسی بیماری های مربوط به زنان و آقایون رو بیشتر بزارید خیلی خوب میشه 

این هفته رو هنوز گوش ندارم اولین فرصت حتما

ممنون از شما❤️

یک تو مرا آزرد و یک جهان شادم نکرد ، من میگم حالم خوبه تو باور نکن 😔                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
2655