پرسیدن نداره مشخصه سزارین ، حداقل قبلش ک خیلی راحت تره و درد و عذاب نمیکشی بعدشم با شیاف قابل کنترله تازه میتونی راحت دستشویی بری
دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بستگی داره اگر ژنتيکي آسون زا باشی طبیعی بهتره...البته من مجردم تجربه زنداداشم این بوده...چون میگه با شکم پاره شیر دادن و درد بعد سزارین خیلی بده...خودش رفت واسه طبیعی نتونست سزارین شد
خودم نه ولی دخترخالم اولی طبیعی بوده دومی سزارین سر طبیعی دهنش سرویس شد برا دردشو فلان
دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
نه نهایتش دو هفته هست بعدم من خودم سز کردم دکتر گف وقتی ک خیلی درد داری شیاف دیکلوفناک بذار سرپا میشی