2777
2789
عنوان

ظهر قشنگت بخیر ملوسکم+عکس📸

236 بازدید | 8 پست

امروز این ناز کوچکلو ب دنیا اومد

خیلی پرنده ها و دوس دارم

هر کدومشون انگار ۱ تیکه از خدان

هر کدوم ۱ اخلاق خاص دارن و ۱ روحیه حساس

این جوجو کوچولواسمش پینگو. ه شبیه پنگوئنه خودش سیاه زیر شکمش سفید خجالتیه و یکم گوشه گیر اما شوق زندگی تو چشای ۱ تیکه سیاهش موج میزنه...

چنتا پرنده ای ک دارم هر گدوم اسم خودشونو دارن و خیلی قشنگه وقتی اسمشونو صدا میزنی هر جا باشن میدون و میان سمتت

دوسشون دارم......مهربون و قدر شناسن......هر تیکه از طبیعت هر موجود زنده نوری ه از وجود خدا و درسی داره اگه بهش دقت کنم و درس وجود این کوچولوها قدر شناسیه.....امیدوارم بتونم قدر شناس باشم نصبت ب پدر مادرم ک زحمتمو کشیدن و همسرم ک تو سختی ها کنارم بوده....

خدایا شکرت بخاطر همه ی خوبیها ....همه ی نعمتا ک عادی شدن و نمیببنیم....شکرت مهربونم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظهر بخیر💚اخی ناااااااازی😘😘😍😍😍😻😻😻❤❤عزیزم

ظهرت بخیر خوشگل خانم

روزت پر انرژی مثبت

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
چه پرنده ای هست که امروز دنیا اومده و اینقدر پشمالوئه    هرچی هست خیلی کیوته خدااااا

جوجه مرغ ابریشمی ه  

خیلی پرنده های باهوشین

خیلی قشنگ و نازن

چقدر خوشگلههههه  تولدش مبارک😁♥️♥️♥️

قربونت

مهربونه پر انرژی  

منم پرنده دوست دارم ولی نگهداریشون دردسر داره  خیلی خوشمله      

اره درد سرای حاص خودشو داره رسیدگی تغذیه،فضا

ولی ارزش زحنتشو داره

خیلی دوس داشتنین....