2777
2789
گلم تو چندوقته تو اقدامی و چندسالته؟ 

۸ماهه، ۳۳سالمه

البته من بخاطر دکتر قبلیم ۷ماه الکی علاف بوردم، چون نفهمیدزه بود تنبلی دلرم و فولیکولام ب سایز باروری نمیرسید

خدایا خودت فرشته ایی ک بهت دادی رو حفظ کن🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸ماهه، ۳۳سالمه البته من بخاطر دکتر قبلیم ۷ماه الکی علاف بوردم، چون نفهمیدزه بود تنبلی دلرم و فولیکو ...

انشالله که خدا آرزومونو براورده کنه بیای بگی باردار بودی😍

۲سال تحت نظر دکتری؟ دارو چی مصرف میکنی؟

نه گلم یسالو نیم پیش رفتم دکتر گفت شوهرم ازمایش بده و تازه این ماه راضیش کردم و رفتیم ازمایش داد مشکلی نداشت برای من سونو واژینال نوشت منتظرم اگه باردارنبودم پریود شدم بعدش برم سونو

نه گلم یسالو نیم پیش رفتم دکتر گفت شوهرم ازمایش بده و تازه این ماه راضیش کردم و رفتیم ازمایش داد مشک ...

شاید تنبلی داشته باشی، فولیکولات ریز بودن

البته ب حق فاطمه زهرا و امام رضا این‌ماه بارداری

شاید تنبلی داشته باشی، فولیکولات ریز بودن البته ب حق فاطمه زهرا و امام رضا این‌ماه بارداری

یسال پیش یبار رفتم گفت یکی از تخمدان هام تنبل ولی اونکی خوبه ودکتر گف زیاد مهم نیس ولی باید همسرم ازمایش میداد که ببینه اون مشکل نداره درمانو رو من شروع کنه که همسرم راضی نمیشد ازمایش بده 

یسال پیش یبار رفتم گفت یکی از تخمدان هام تنبل ولی اونکی خوبه ودکتر گف زیاد مهم نیس ولی باید همسرم از ...

دکترت مثل دکتر من بی توجه بوده

امان از شوهرایی ک دکتر نمیرن،آدمو پیر میکنن

چون 4روز نباید نزدیکی داشته باشی نمیموند از یه طرفم خجالت میکشید

هوففففف

۴ روزو تحمل نمیکرد

۲سالو تحمل کرد؟

خدا دامنتو سبز کنه ان شاالله، دلت شاد بشه