2777
2789
عنوان

کل بدهیتون چقدره

270 بازدید | 29 پست

ما تویه شهر خیلی کوچیک زندگی می‌کنیم جمعیتش 15000تاس تقریبا مستاجریم و تو یه خونه 60 متری زندگی می‌کنیم ماشینم نداریم و کل بدهیتون 120ملیونه که باید تا برج 10 تسویه کنیم و ماهیانه 4 ملیون قسط میدیم دوتابچه هم دارم از دار دنیا یه موتور داریم که اونم قدیمیه مدلش از این ماه میخام برنامه ریزی کنم اول بدهکاریم نو بدیم بعدش وام بگیرم یه ماشین بخریم البته وام خونگی بعدشم کم کم جم کنیم زمین بگیریم و خونه بسازیم 22 سالمه و شوهرم 26سال بنظرتون تااونموقه پیرنشدیم؟ 

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

حقوق شوهرم 8 تمنه

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدهی ب کسی ندارم 

ولی یک مغازه لدازم خانگی و پارچه فروشی و لوازم ارایشی هست تو شهر مامانم هروقت میرم کلی چیز میز میخرم قسطی 

ماهی ۵۰۰ ب هرکدوم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

با ۸ تمن نمیشه

باید به فکر پیشرفت درامد باشی یان متاسفانه خیلی سخته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فقط بگو گناه دوتا طفل معصوم چی بود با این وضعیت اقتصادی ک داشتی ب دنیا آوردیشون؟

اونموقع اینجوری نبود خونه و ماشین داشتیم و600ملبون سرمایه شوهرم به باد داد همشو

به امید خدا.وووووو وقت دارید.منم هیچی نداشتم خونه مون وقتی اومدیم داخلش در و فرش هیچی نداشت به چهار دیواری سکوتی بود.حرف می‌زدیم صدامون انعکاس داشت مثل کوه اکو دار بود.اما شکر خدا الان همه چی داریم .کم کم ذره ذره اوکی میشه سخته ولی میشه

با این شرایطی که شما گفتی خیلی سخت خرج ۴ نفر آدم واقعا همینجوری فقط خوراکشون هم باشه بالاست فقط تورو خدا دیگه از خوراکشون نزن به خاطر اینکه مثلا پس انداز کنی مگر اینکه خودت هم کار کنی و همسرت هم علاوه بر کار خودش یه کار دیگه ای هم دست و پا کنه و تو رو خدا دیگه هم بچه نیار به خدا بچه ها خیلی گناه دارن تو حسرت و نداری بزرگ بشن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.