2777
2789

بچه ها من دوبار کنکور دادم ولی متاسفانه رشته ای که میخواستم قبول نشدم الان چند ماهه دارم دنبال یه راه برای مهاجرت میگردم که هم کشور خوب باشه هم هزینش اوکی باشه خانوادم اول گفتن اوکیه ولی الان که همه چی ردیف شده نمیزارن برم میگن بخون برای کنکورت من واقعا خسته شدم نمیتونم دیگه یه سال دیگه وقتم همه رو هدر بدم که آیا بشه یا نشه میگن میترسیم چون ضعیفی و کسیو نداری در صورتی که اونجا اینترنشنال و کلی ایرانیم هستن 

چطور راضی کنم بنظرتون حس میکنم یه جا باید بلاخره شروع کنم رو پایه خودم بایستم و نمیزارن اینو خودشون یه کار میکنن وابسته باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاس که هزینش اوکیه؟ منم راهنمایی کن

چین هزینش برای دندون و پزشکی خیلی بهتر از کشورای دیگست و مورد تایید ایرانم هست بعد تحصیل میتونی برگردی ایران کار کنی 

عزیزم خارج خونه خاله نیست، هر کی میگه روی پای خودمم قبر جدش خندیده. اونجا کار سخت گیر میاد، بیشتر ا ...

شما چند بار خارج رفتی که مشاهدات این بود؟ 

بخدا من تو این خارج حداقل ایرانی باغبون ندیدم😂

وقتی تخصص داری، کار هم برات هست

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
چین هزینش برای دندون و پزشکی خیلی بهتر از کشورای دیگست و مورد تایید ایرانم هست بعد تحصیل میتونی برگر ...

چین نرو بدرد نمیخوره 

اشنای ما رفت موقع کرونا برگشت ایران یعنی دانشگاه گفت برین ۳سال خوند الان دانشگاه نمیزارن ادامه شو بره بخونه 

کسی که توان مالی داره به نظرم موندنش اشتباهه  ولی اینم در نظر بگیر اگه خیلی به خودت سخت بگی ...

ارع از این نظر ولی موندنم اشتباهه جدی هعی بمونی برای کنکور که نمیدونی هر چقدم تلاش کنی تا کی قراره ادامه داشته باشه هزینه این همه کلاس و کتاب خیلی بیشتر میشه باز منی که از دهم تا الان کلاس رفتم