elnas مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1000 عنوان قد و وزن بچه ۲ ساله | مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 41 پست قدو وزن بچه هاتون چجوریه حول و حوش دوسال 1402/08/11 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnas مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1000 از شیر گرفتیش؟ روزی دوبار شیر پاستوریزه میخوره هر دفعه ۲۰۰ سی سی
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7540 عزیز دلم خیییلی متاسف شدم اخه چرا اگه ناراحت نمیشی لطفا بهم بگو چه اتفاقی افتاد؟ زیر عمل ساده ای به هوش نیومدخطای پزشکی آخر همان شد که نباید میشد...
maman23 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2099 پسرم دی ماه تولد 3سالگیشه وزنش 16ونیم قدش 95 یا خدا خیلی چاق نیست 💜💜💜
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 روزی دوبار شیر پاستوریزه میخوره هر دفعه ۲۰۰ سی سی خیلی خوبه پسر من روزی ی بطری شیر میخوره هر وعده غذاییش هم میخوره هرچقدم سیرش میکنم باز شیر میخاد 😭 سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
elnas مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1000 زیر عمل ساده ای به هوش نیومد خطای پزشکی لعنت بهشونعزیزم خدا به قلبت ارامش بده
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 یا خدا خیلی چاق نیست ن چون قدش بلنده نشون نمیده سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
elnas مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1000 خیلی خوبه پسر من روزی ی بطری شیر میخوره هر وعده غذاییش هم میخوره هرچقدم سیرش میکنم باز شیر می ... من آرزوی اونروزو دارم که اینجوری شه خسته شدم از بس هر سری کلی نقشه و بازی و ادا درمیارم یه ذره غذا بهش بدم
maman23 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2099 ن چون قدش بلنده نشون نمیده ماشالله خدا حفظش کنه وزن تولدش چقدر بود 💜💜💜
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 ماشالله خدا حفظش کنه وزن تولدش چقدر بود 36 هفته بدنیا اومد 2900 بود سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 عزیزم خیلیم نازو نرماله قربونت اره نرماله سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
maman23 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2099 36 هفته بدنیا اومد 2900 بود وای چه عالی منم بچم نارس ۳۴ هفته بدنیا اومد چکار کردین که وزن گرفت 💜💜💜
کتایون_ریاحی عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 7540 لعنت بهشون عزیزم خدا به قلبت ارامش بده ممنونم عزیزمان شاءاللهواگذارشون به خدا آخر همان شد که نباید میشد...
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4369 وای چه عالی منم بچم نارس ۳۴ هفته بدنیا اومد چکار کردین که وزن گرفت خداحفظش کنه عزیزم از اول اشتهاش خوب بود ی مدت شیرخشک میخورد سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
maman23 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2099 خداحفظش کنه عزیزم از اول اشتهاش خوب بود ی مدت شیرخشک میخورد الان پسر منم اردیبهشت سه ساله میشه الان غذا و مکنل چی بهش میدین 💜💜💜