2777
2789
عنوان

نی نی سایت

90 بازدید | 9 پست

میشه بگید اخیرا نی نی سایت چ تغییراتی داشته؟؟؟

قبلا نمیشد تاپیک زد پاک کرد الان وسط حرفم یهو تاپیکه تعطیل شد

یه مدت نبودما

الان اومدم دیدم پستایی ک خودمم تاپیک نوشته بودم نیست اصلا

میشه از اپدیت و تغییراتش بگید برام؟

اگه ممنوع باشه تاپیک میترکه 

یعنی گزارش میزنن براش ! 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دو روز نبودم کلن حسابمو تعلیق کردن نمیدونم چرا...الان با یه شماره دیگه عضو شدم

🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥

سلام

درخواست برگشت کاربری بدین.

راه های برگشت کاربری:

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10709459/راه-های-برگشتن-کاربری

راه تلگرام ⬅️ حدود ۱.۵ روز بعد از درخواست تازه جواب میدن.

فرم تماس با ما ⬅️ متغیر

ایمیل ⬅️ حدود ۳ روز بعد از درخواست جواب میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥 سلام درخواست برگشت کاربری بدین. راه های برگشت ک ...

مرسی سارا

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
مرسی سارا

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.