banooazar مدیر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 عنوان ۸روز تا زایمان🥲😍 | مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 74 پست هفته بعدی سشنبه نوبت زایمانمه قراره سزارین انجام بدم خیلی استرس دارم ترس از بعد عمل و درداش ک نتونم به بچم برسم نتونم نکهداریش کنم یا درداش قابل تحمل نباشه اذیت بشم خیلی نکرانم😷اگ تجربه ای از سزارین دارین لطفا بگین🙏🏻 1402/08/08 | 22:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 خواستم با دکترم مشورت بگیرم ببینم نیازه بخرم ولی حتما شیافرو ورمیدارم تو بيمارستان شیاف نیاز نداریخودشون آنتی بیوتیک و مسکن دائم میزنن برات.واسه خونه ت بگیرالبته دکتر خودش مینویسه برات هم آنتی بیوتیک هم مسکن
_شکربانو_8364_ عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1826 انگران دردای بعدشم رفتم برا شیر خشک نامردا بهم ندادن😩گفتن شماره ملی نوزادو بگو گفتم به دنیا نیومده ... شیر خشک آزاد چقدره قیمتش؟
banoelll عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1509 از این عوارض لعنتی میترسم برا بعضیا مث اب خوردن میمونه🥲🤦🏻♀️🤦🏻♀️ انشالله به سلامتی بغلش بگیری برا منم دعا کن مادر بشم بزودی دل مرنجان
aradmomi عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1067 فدات گلی ببین عزیزم حتما انجیر بزارتو آب بخور و زیتون تا یبوست نگیری. چون بعد سزارین خیلی اذیت کنندس
zeinozira عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2344 منم پارسال همین موقع ها اخرای زایمانم بود و دخترم ۱۸ ابان بدنیا اومد😍😍😍😍الانم یک سالش داره میشه😘شیرینه ولی یک سال اول واقعا سخته خودت رو اماده کن مخصوصا واسه نخوابیدن ها
dokhtarak_mehrabon عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8534 قربونت ایشالله براشما و همه مامانای باردار اینطور باشه نگران نباش خدا جورش میکنه برات خرجاهم خیلی ... منم تصمیم دارم مهمارو بخرم چون جا ندارم ولی اصلا نمیدونم چیا رو بخرم چیارو نخرم و نمیدونم زایمان کدوم به صلاحمه و خانواده همسرم دورن هیچ برنامه ریزی نکردم که میخوان بیان باید چیکارا کنم ۶ ماه شدم و هیچکار نکردم ریلکس تر من کسی نیست فکر کنم 😄
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 میشه واسه منم دعاکنین چند روز دیگه موعدمه بیبیچک مثبت ببینم😞 چشم عزیزم وقتی بهوش اومدم بچمو دست گرفتم صحیحو سالم برای تموم اوناییک مادرنشدن و اوناییک باز دلشون بچه بخواد از ته دلم دعا میکنم ک خدا تا اخر امسال یه نینی کوچولو خوشگل تو بغلشون بزاره
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 منم تصمیم دارم مهمارو بخرم چون جا ندارم ولی اصلا نمیدونم چیا رو بخرم چیارو نخرم و نمیدو ... فعلا واجبارو بخر بعد کمکم اضافاتروازماه بعدی شروع کن خریدکردنو سزارینو طبیعی بستگی به خود ادم وشرایطشو داره چون دوتاش دردای خودشو داره
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 حتما یبوست رو دریاب وگرنه خیلی اذیت میشی خداروشکر تا الان یبوست نگرفتم چون روتغذیم خیلی حساس بودم نگران بعد زایمانم ک شکمم نوب کار نکنه سعی میکنم خیلی مایعات بخورم ک یبوست نشم
endless_love_you عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1567 چشم عزیزم وقتی بهوش اومدم بچمو دست گرفتم صحیحو سالم برای تموم اوناییک مادرنشدن و اوناییک باز دلشون ب ... ممنون عزیزم انشاالله بچتو سالم و سلامت بغل بگیری
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 منم پارسال همین موقع ها اخرای زایمانم بود و دخترم ۱۸ ابان بدنیا اومد😍😍😍😍 الانم یک سالش داره میش ... مال من ۱۶ابان میادش😍صحیحو سالم باشه حالش خوب باشه براش تا صبح میشینم
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 ببین عزیزم حتما انجیر بزارتو آب بخور و زیتون تا یبوست نگیری. چون بعد سزارین خیلی اذیت کنندس حتما در نظر میگیرم اینو عزیزم
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 میشه سر زایمانت دعاکنی برام منم دوباره مادرشم ولی ایندفعه برام بمونه سالم ممنونتم زایمان راحتی داشته ... چشم عزیزم اخی سقط داشتی شما مگ؟؟
banooazar مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 1543 شیر خشک آزاد چقدره قیمتش؟ نمیدونم مختلفه انگاری