2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی پولتوهدرندادی وروی چیزی که سود اونده روش سرمایه گذاری کردی خوشحالی نداره؟

عزیزم انشالله اینقدر طلا برا شما بره بالا و جشن بگیر و خوشحالی کن که ضرر نکردی  ببینم بعدا میتونی ماشین بخری خونه بخری مایحتاج ضروری زندگیتا میتونی بخری گرونی طلا فقط بدبختی برای همه هست چون با اون دلار میره بالا.

از ماست که بر ماست

عزیزم انشالله اینقدر طلا برا شما بره بالا و جشن بگیر و خوشحالی کن که ضرر نکردی  ببینم بعدا میتو ...

خداروشکر خانه خریدم ماشینم خریدم کم وکسرندارم کسایی که تاحالا فکرشونکردع بودن باید ناراحت باشن .مازحمتامونو کشیدیم الان وقته استراحت ولذت بردنمون تادرآدچشم کسی که نمیتونه خودشو عقب تراز ما ببینه وتاالان حرص نخورده وتلاش نکرده .من خوشحالم واز کائنات میخام بازم بهمون بده 

خداروشکر خانه خریدم ماشینم خریدم کم وکسرندارم کسایی که تاحالا فکرشونکردع بودن باید ناراحت باشن .مازح ...

بدبختی که برای همه میخای یه روزی دامن خودت و بچه هات را میگیره.

وگرنه من با دو تا خونه و دو تا ماشین و یه مغازه ۷۰متری تو بهترین خیابان و یه کارخانه کم و کسری ندارم ولی کاش اونقدر فهم داشتید که بدونید همه مثل شما نیستند و به نون شب احتیاج دارن .

بچه هامون یه روزی زیر این همه فشار له میشن کاش فقط به فکر خودتون نبودید به جامعه توجه میکردید 

خدانگهدارتون

بدبختی که برای همه میخای یه روزی دامن خودت و بچه هات را میگیره. وگرنه من با دو تا خونه و دو تا ماشی ...

ادبیات نفرین نباشه که بع خودت برمیگرده.داغم نکن براکلی خواستی داغ کنی سرکسایی داغ کن که صوبتا گرونی بقیه اند عزیزم اشتباه گرفتی.خواستی مطالبه ی حق آیندگان روهم بکنی یا نماینده ی مجلس شو یا ریس جمهور تا خودتو مفیدتر بدونی ماچکاره ایم