2777
2789

سلام خوبید

من پسرم دو سالشه میرم دانشگاه

روزایی که همسرم خونه و نگهش میداره خیلی خوبه

ولی وقتی سر کار و میزارمش پیش مادرشوهرم همش عذاب وجدان دارم حالم بد دلم بیشتر واسش تنگ میشه نه اینکه مادرشوهرم بد باشه و اذیتش کنه ولی خب خیلی در قید اینکه حالا غذا بخوره یا نخوره نیست کلا واسه خودشونم زیاد آشپزی نمیکنه اکثر وعده هارو یه جوری رد میکنه من توقعی ازش ندارم بلاخره اون بچه هاشو بزرگ کرده و لطف میکنه به من که بچمو نگه میداره 

بهم بگید چیکار کنم که به این حس عذاب وجدان و دلتنگی غلبه کنم 

حس نکنم در حق پسرم کم میزارم

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندساعت در هفته و چندساعت میزاری پیش مادرشوهرت؟ غذا مهم نیست خوبه مهد نمیزاری بچه منو تو مهد کتک میز ...

وای😱😱😱😱😱

مربی ها یا بچه ها؟

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
چندساعت در هفته و چندساعت میزاری پیش مادرشوهرت؟ غذا مهم نیست خوبه مهد نمیزاری بچه منو تو مهد کتک میز ...

چرا بچه ت نمیتونه از خودت دفاع کنه؟ 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

وای😱😱😱😱😱 مربی ها یا بچه ها؟

محکم گازش می‌گرفت پسر مدیر. میگفتن بچه های دیگه این کارو کردن. یا سرش داد میکشیدم وقتی سه سالش بود دچار اضطراب شدید شد تاخیر گفتار پیدا کرده الان از کارم استعفا دادم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
جدی؟ یعنی حتی اگه مادربزرگه هم بیخیال بچه باشه بازم مهد بدتره ؟

بله. مادربزرگ بالاخره با بچه هم خونه. مگر اینکه واقعا بیمار باشه مادربزرگه

چرا بچه ت نمیتونه از خودت دفاع کنه؟

من از شما سوال میکنم یه دختر بچه سه ساله میتونه درمقابل پسر هشت و نه ساله از،خودش دفاع کنه؟ یا با مربی وحشیش که سرش داد میکشه از خودش دفاع کنه؟